Celebrity News

Tata bi sigurno bio ponosan! Sin Zorana Đinđića nejgova je kopija: Evo kako Luka danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Zorana Đinđića, nekadašnjeg premijera Srbije, danas je tridesetogodišnji mladić

Tata bi sigurno bio ponosan! Sin Zorana Đinđića nejgova je kopija: Evo kako Luka danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Sin Zorana Đinđića, u javnosti se prvi put pojavio kao trogodišnji dečak dok je, na očevim ramenima, pratio studente tokom demonstracija 1996 - 1997. godine. Čitav svet obišla je tada njegova slika na očevim ramenima na čelu demonstranata ispred kojih je bio postavljen transparent “Beograd je svet”.

Profimedia

 

 

Samo pet godina kasnije usledile su potresne slike gde sa majkom Ružicom i sestrom Jovanom, Luka prisustvuje sahrani svog tragično nastradalog oca, a nakon toga javnost je imala prilike da ga vidi samo na Zoranovim pomenima.

Pročitajte: Tužan jecaj na Novom groblju - Porodica Zorana Đinđića na pomenu, sin Luka pridržavao uplakanu Rućicu iznad očevog groba (FOTO)

Budući da mu eksponiranje ne prija, te da poput ostalih članova porodice vešto izbegava medije mnogi i ne znaju da je sin Zorana Đinđića, danas tridesetogodišnji mladić, dečko za primer, obrazovan i kulturan, ali i slika i prilika svog pokojnog oca.

Ata Images

 

 

On je u međuvremenu završio Fakultet političkih nauka i, kako se pisalo, ima izvesne ambicije da se bavi politikom poput slavnog oca, međutim on još uvek nije u tim vodama, za razliku od njegove tri godine starije sestre Jovane.

Ata Images

 

 

Zoranova naslednica je 2013. godine diplomirala na Fakultetu za medije i komunikacije, a zatim i na Univerzitetskom koledžu u Londonu gde je završila master studije iz oblasti socijalne kognicije i već neko vreme radi u Vladinom Timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva

 

 

Svi oni koji poznaju decu slavnog političara za njih imaju samo reči hvale i jasno je da je Zoranova udovica Ružica uspela da ih izvede na ispravan životni put te bi on danas sigurno bio ponosan na to u kakve su ljude izrasli.

 

 

Komentari (1)

Loading
yes

15:33 21.09.2023

Ovo je da prostiš izmišljeno mesto u ministarstvu za ćerku političara. Ali ok, Zoran je život dao za državu.