Lifestyle

Ni grudi, ni usne: Žene sada žele da uvećaju OVAJ deo tela

Autor: | 04/07/2017

Ni grudi, ni usne: Žene sada žele da uvećaju OVAJ deo tela

Plastična hirurgija toliko je otišla daleko, da gotovo da ne postoji deo tela koji se tim putem ne bi mogao "srediti". Dovoljno je samo da pokažemo sliku kako želimo da izgledamo i nakon nekoliko rezova eto "savršenog" izgleda.

Pa ipak, različiti su zahtevi i mišljenja kada je u pitanju plastična hirurgija. Nakon što su sve žene, bez obzira da godine života, uvećavale grudi i usne, prešle su na zadnjicu, vađenje rebara, podizanje jagodica, a onda je na red došao ovaj deo tela.

Dakle, pojavio se najbizarniji trend u oblasti plastične hirurgije a to je uvećavanje bradavica.

Kako kaže doktor Norman Rove, plastični hirurg iz Njujorka, u poslednjih šest meseci zahtevi za ovom vrstom intervencije su se gotovo učestvorostručili.

Kako je objasnio, žene sada žele da nose providnu garderobu, a da im bradavice u njoj izgledaju kao kod super modela Bele Hadid ili Kendal Džener.

- Ništa više nije iznad estetske hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više dovoljno samo povećanje grudi. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vreme, to je moguće - kaže doktor Rove.

Ovaj trend se pojavio još pre godinu dana, ali je vrhunac dostigao sada pred leto. Situacija je slična kao i sa grudima. Pacijentkinje mahom dolaze sa slikama iz raznih časopisa i traže baš takve bradavice. Intervencija podrazumeva smanjivanje areole i povećanje same bradavice.

Najtraženiji zahtev su ispupčene bradavice koje probijaju kroz bluzu ili bikini.

Autor: Story.rs
Izvor: Avaz.ba
Foto: Guliver/Getty, Guliver/Thinkstock

Komentari (0)

Loading