Lifestyle

Pripadnici ovih horoskopskih znakova najbolje lažu

Autor: | 09/08/2017

Pripadnici ovih horoskopskih znakova najbolje lažu

Laži nisu uvek loša stvar, ponekad su jedini način da ne dođe do svađe, ali među ljudima i dalje vlada stav da je bolje reći bezuslovnu istinu. Bez obzira na to da li ste pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše da znate koji horoskopski znaci imaju najviše talenta za neistinu.

Blizanci

Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje jer se često premišljaju. Teško im je da se drže onoga šta su rekli, pa često "ispadaju" lažljivci čak i kad im to nikako nije bila namera.

Rak

Pripadnici ovog znaka su vrlo kreativni, što im omogućava brzo smišljanje laži na licu mesta. Rakovi lažu kad pokušavaju da se izvuku iz nevolje.

Lav

Lavovi su dramatični, a njihova potreba da budu u centru pažnje često inspiriše da preuveličavaju stvari. Kad to rade, samo žele da budu zanimljiviji, najčešće zato što im je istina dosadna.

Vaga

Kad lažu, lažu zato da bi sačuvali harmoniju za kojom toliko teže. Naravno, ponekad se iza njihovih laži kriju i zle namere, ali najčešće se samo trude da svima bude lepo.

Jarac

Jarci su praktična bića, a njihove laži im pomažu da se sa lakoćom izvuku iz neprilika.

Ribe

Prijateljski nastrojene i pune saosećanja Ribe će ponekad igrati na kartu mučenika. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati da li lažu.