Lifestyle

Dragana Katić i na spavanje odlazi modno usklađena: Zavirite u njenu spavaću sobu i pogledajte kako izgleda njena skupocena pidžama (FOTO)

Stajling Dragane Katić besprekoran je u svakoj situaciji

Dragana Katić i na spavanje odlazi modno usklađena: Zavirite u njenu spavaću sobu i pogledajte kako izgleda njena skupocena pidžama (FOTO)

Za svaku pohvalu proteklih petnaestak godina je stajling Dragane Katić, što je mišljenje i modnih stručnjaka i voditeljkinih fanova. Poznato je da Dragana povodom profesionalnih zaduženja sarađuje sa stilistima, u privatne prilike pak odeću bira sama i to čini vrlo uspešno. Kod Katićeve nema mnogo greške niti odstupanja što je svrstava u red najlepše stilizovanih dama estrade i dama sa možda čak i najvećim garderoberom. U pozamašan ormar, koji se jedva zatvara, voditeljka je uspela da spakuje sve odevne kobinacije, ona bi rekla uspomene, koje je nosila tokom decenije rada. Svaki od tih komada podseća je na neku anegdotu, neki važan dragocen momenat u karijeri stoga ih se neretko odriče.

Pročitajte: Rođena je beba! Čestitke se nižu: U porodicu Dragane Katić stiglo preslatko pojačanje (FOTO)

Pohvalno je to što se Draganina kilaža tokom godina nije mnogo menjala, te u svaku od haljina, suknji i odela i danas može da uđe i ponovo ih ponese, što ona takođe čini. Stajling Dragane Katić bio novi, stari ili reciklirani besprekoran je, pa čak i kada voditeljka ide na spavanje ona to čini modno usklađena. Na njenom "Instagram" profilu nedavno je osvanula fotografija u pidžami, a svi koji TV lice u stopu prate mogli su videti u čemu to ona sanja najlepše snove. Reč je o skupocenom kompletu roze boje, svilenkastog materijala sa dezenom, koji je izazvao podeljene komentare javnossti. Mnogi su Dragani na ovom izboru čestitali, drugi su pak u šali prokomentarisali da su očekivali da voditeljka na spavanje odlazi pre u atraktivnoj spavaćici, a ne pidžami klasičnog kroja.

Pročitajte: Ivanka ima samo godinu dana i najlepši stajling koji ćete ove godine videti na moru: Ćerka Nine Janković mala modna ikona (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading