Lepota

Frizura Jelene Đoković tema i pozitivnih i negativnih komentara: Pogledajte kakva se pojavila na Vimbldonu i sami procenite (FOTO)

Frizura Jelene Đoković uvek je jednostavna, ali lepo stilizovana

Frizura Jelene Đoković tema i pozitivnih i negativnih komentara: Pogledajte kakva se pojavila na Vimbldonu i sami procenite (FOTO)

Kao i uvek frizura Jelene Đoković dospela je u prvi plan na takmičenju u Vimbldonu, gde se njen suprug, Novak Đoković proteklih dana bori da osvoji titulu i vrati na prvo mesto ATP liste. Dok najbolji srpski teniser ostavlja srce na terenu, njegova supruga, decentna, pristojno odevena i počešljana, u skladu sa prilikom, bodri ga sa tribina. 

Pročitajte: Pa ni ona više neće da bude skromna: Cipele Jelene Đoković su PRESKUPE, pogledajte kako ih je iskombinovala (FOTO)

Profimedia

 

Takmičenja Novaka Đokovića vrlo su propraćena od strane domaćih i stranih medija, ali i publike širom sveta, ali nekako uvek za oko fotoreporterima zapadne i Jelena. Gleda se i meri šta je to ovoga puta ponela, kako je uredila kosu i možemo da kažemo da gotovo retko greši. Jednostavnost je njen izbor, nude make up i klasična frizura, koja ne ostavlja prostor za kritiku.

Pročitajte: Stefan i Tara zvezde Vimbldona, KOLIKO SU SAMO PORASLI: Pogledajte kako cela srećna porodica Đoković pozira fotografima

Profimedia

 
 

Iako uglavnom Jelena voli da je samo isfenirana ili da podigne kosu u rep, tokom takmičenja Đokovića i Rajthovena otišla je korak dalje, a mnogi su prokomentarisali da je začudo izašla iz svoje zone komfora, što nije tako čest slučaj.

Pročitajte: "Njemu to jednostavno NE IDE..." Jelena Đoković nikad oštrije o Novaku kao ocu

Profimedia

 

Frizura Jelene Đoković ovoga puta bila je oblikovana pletenicama ili pak figarom za uvijanje, a prednji deo pramenova supruga Novaka Đokovića podigla je mini punđu. Sve to uklopila je sa nakitom boje zlata i skupocenim naočarima.

Pročitajte: Jednostavna, ali impresivna: Jelena Đoković oduševila stajlingom, svi gledaju u crvene mokasine od 1.000 dolara (foto)

Guliver Getty Images

 

Ponovo je Jelena sa tribina zablistala, a svi su komentarisali s koliko entuzijazma i energije je pratila takmičenje i navijala.

 

Komentari (4)

Loading
Nije lepo

09:46 05.07.2022

Na žalost ona često ozgleda poprilično jadno. A sa ovim na glavi i onim džemperom baš se osramotila. Izgledala je kao zapuštena i štrokava domaćica, nadrndana i mamurna od neke radže. Dokaz dq naše žene mogu biti divne u jeftinoj gardarobi, a da nekima ni milijarferade ne pomažu!

Misa

19:41 05.07.2022

Zena ima toliko slabu i tanku kosu da sem pletenica i ravne kose ne moze napraviti nista Prosto kosa kao metla