Lifestyle

Novi dom Katarine Grujić i Marka Gobeljića oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, pogledajte kako su opremili stan (FOTO)

Novi dom Katarine Grujić oduzima dah

Novi dom Katarine Grujić i Marka Gobeljića oduzima dah: Pogled puca na ceo Beograd, pogledajte kako su opremili stan (FOTO)

Malo pre nego što su saznali da će dobiti dete Kaća Grujić i Marko Gobeljić pazarili su nekretninu u elitnom delu grada sa neverovatnim pogledom na Novi Beograd i bulevare. Istoga trena supružnici su počeli sa renoviranjem stana za koji su dali preko pola miliona evra, a ovih dana radovi su okončani te se estradna umetnica pohvalila svojim novim domom na "Instagramu". 

Pročitajte: Odnos im se promenio posle Kaćine udaje: Ovako izgleda majka Katarine Grujić, evo šta je specifično u njihovoj povezanosti (FOTO)

Instagram

 

Novi dom Katarine Grujić prostrani je kutak na poslednjem spratu višespratnice, koji specifičnim čini to što su svi spoljašnji zidovi u staklu. U pitanju je open koncept stoga su dnevni boravak, trepezarijski prostor i kuhinja smešteni u jednu prostoriju, dok se na drugoj strani nalaze spavaće sobe.

Pročitajte: Kaća Grujić sa ćerkom pobegla iz grada: Katja će vas pogledom kupiti u trenu, na koga liči (foto)

Instagram

 

 

 

 

Za sada je pevačica samo pokazala prekrasnu garnituru  i pogled o kom mnogi sanjaju, ali ne sumnjamo da će vremenom na njenom "Instagramu" osvanuti i fotografije ostatka porodičnog kutka  sa Gobljom u kom caruje njihova mezimica Katja. Novi dom Katarine Grujić jedna je od lepših nekretnina javnih ličnosti, te ne čudi što estadna umentica ima potrebu da se njome hvali.

Komentari (0)

Loading