Lepota

Da li ćete je prepoznati? Ovako je Biljana Tipsarević izgledala kad je srela Janka (FOTO)

Izgled Biljane Tipsarević, najpre lepota i harizma uvek su bili u fokusu javnosti

Da li ćete je prepoznati? Ovako je Biljana Tipsarević izgledala kad je srela Janka (FOTO)

Ako je po nečemu prepoznatljiva supruga tenisera u penziji Janka Tipsarevića to je njen izgled. Izvajano telo, duga plava kosa, lice anđela sve je to svrstava u red najlepših žena sportista, ipak Biljana je i sama nekoliko puta istakla da se i na tome radi, uprkos verovanju da joj sve olako polazi za rukom. Za izgled Biljane Tipsarević ovakav kakav jeste danas i kakav je više manje oduvek bio zaslužan je rigorozan način ishrane, treninzi, psihološki rad, a nadasve mir u porodici, koju pored sportiste čine i njihova dva anđela Emili i Noa.

Pročitajte: Biljana Tipsarević presrećna, novosti je dugo krila: To sam oduvek želela

 

 

Biljana se uvek trudi da izgleda reprezentativno, bavi se i modom, zbog čega je vrlo često možemo videti u jedinstvenim kreacijama, njenih ruku delo. Odlično zna da uklopi materijale i boje i još bolje da ponese ono što ona i njen tim skroje. Često se na njenom "Instagramu" može videti šta je to za dame istančanog ukusa pripremila, još češće ona s javnošću deli detalje iz porodičnog života, što je bio slučaj i nedavno kada je na vrlo emotivan i interesantan način suprugu čestitala rođendan.

Pročitajte: Oaza ljubavi u srcu Novog Beograda: Zavirite u luksuzni dom porodice Tipsarević (FOTO)

Instagram

 

Ona je za tu priliku podelila fotografije iz 15 godina starog albuma, na kojima je u prvi plan došao tadašnji izgled Biljane Tipsarević, daleko drugačiji od ovog danas. Na slikama supruga tenisera ima braon, dugu kosu, koja joj po mišljenju mnogih takođe pristaje.

Pročitajte: Ništa slađe niste videli: Sin Janka Tipsarevića ima tek godinu dana a već je krenuo očevim stopama (FOTO)

Instagram

 

Mnogi su komentarisali da bi mogla ponovo sa bojom da eksperimentiše i postane brineta. 

 

Komentari (0)

Loading