Lifestyle

Ilda Šaulić uskladila stajling sa suprugom, pa izazvala oprečne komentare! Evo zašto su čitave večeri svi gledali samo u njih (FOTO)

Smisao za modu Ilde Šaulić je neverovatan

Ilda Šaulić uskladila stajling sa suprugom, pa izazvala oprečne komentare! Evo zašto su čitave večeri svi gledali samo u njih (FOTO)

Smisao za modu Ilde Šaulić stečen je genetski i odrastanjem kraj, po mišljenju mnogih, jedne od najlepše stilizovanih dama sa javne scene Goce Šaulić. Pevačicina majka retko greši u odevanju, koristi skupocene unikatne komade, posećuje modne revije, obožava da kupuje cipele i tašne i neretko po njih odlazi u inostranstvo. Šoping joj je strast. Još je pokojni Šaban govorio da je upravo ona zadužena za to kako on i čitava porodica izgledaju kada negde pođu.

Pročitajte: Ma, tata je super, mama je opasna! Ćerka Ilde Šaulić otkriva kakvi su njeni roditelji kada ih niko ne gleda (FOTO)

Ata Images

 

Iz svega navedenog smisao za modu Ilde Šaulić nije mogao biti nikakav drugačiji do odličan, čemu svedoče njeni autfiti u javnosti. Bilo da je elegantan povod u pitanju, sportska zgoda ili nastup Ilda je nepogrešiva, a čini se da je svoje viđenje mode ona vrlo uspešno prenela i na svog supruga Bojana Vučkovića. Bračni partneri uvek su lepo usklađeni, zbog čega gde god da pođu, privlače pažnju javnosti. U najvećoj meri oni na konto toga dobijaju pohvale, što je bio slučaj i nedavno kada su se zajedno pojavili na svadbi ćerke Mire Škorić.

Pročitajte: Zavirite u šarmantni kutak u domu Ilde Šaulić namenjen za naslednicu: Ema je prava mamina i tatina princeza (FOTO)

Ata Images

 

Za tu priliku Ilda je odabrala puder roze haljinu sa tamno braon detaljima, tačnije sandalama i tašnicom, dok je njen suprug poneo svetlo braon odelo. 

Pročitajte: Kućica na vodi, priroda i cvrkut ptica: Bojan i Ilda stvorili mali raj, leti u Beogradu ovde pronalaze mir (video)

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading