Lifestyle

Hoćete li posle ove fotografije misliti da je sjajna domaćica: Pogledajte kako izgleda kuhinja Nede Ukraden u kojoj sprema hranu unučićima

Kuhinja Nede Ukraden u Imotskom uređena je po poslednjoj modi

Hoćete li posle ove fotografije misliti da je sjajna domaćica: Pogledajte kako izgleda kuhinja Nede Ukraden u kojoj sprema hranu unučićima

Kuhinja Nede Ukraden ovoga jutra u fokusu je medija a sve iz jednog razloga.

Pevačica je još pre par godina krenula sa renoviranjem porodičnog doma u Hrvatskoj koji je gotovo do temelja tokom rata bio srušen.

Svega par cigli ostalo je od Nedinog porodičnog doma, po kom je kao mala trčkarala, dok su baka i deka nastojali da joj ugode.

Pročitajte: Poljubac u ponoć od POSEBNOG MUŠKARCA - Neda Ukraden slavi 73. rođendan u najlepšem društvu, konačno objavila fotografiju

Sve to ona već neko vreme želi da dovede u prvobitno stanje, stoga je cele prošle godine između nastupa odlazila u Imotsko gde je zajedno s majstorima krečila, zidala i radila sve neophodno kako bi svoj kutak dovela do savršenstva.

Instagram

 

Pred leto ona je cilj ostvarila. Dom Nede Ukraden u Imotskom najlepše je nešto što je pevačicina Instagram publika mogla videti. 

Ima dva sprata, podrum, garažu, bazen a danas smo saznali da se na Nedinom posedu nalazi i vinarija.

Instagram

 

Naime, pop zvezda je krila od medija i javnosti da je osim kuće obnovila i vinograd koji je nedavno po prvi put ponovo rodio.

Slikajući se sa zelenim čokotima grožđa pohvalila se rodnom godinom, dok je iza nje blistala predivna nova kuhinja.

Pročitajte: Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije - Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Kuhinja Nede Ukraden u Imotskom uprkos svemu, došla je do izražaja i nema osobe koja nije primetila kako ju je lepo uredila, te daje potpuno drugačija od one u Beogradu.

Nedin cilj je da novosagrađenu kuću iznajmljuje, ali sada pošto je počela vinogradom da se bavi, nismo sigurno da će taj plan dovesti do kraja.

 

 

Budući da grožđe zahteva dosta pažnje mnogi veruju da Neda planira da se potpuno jednoga dana preseli na bakino i dekino imanje.

 

Komentari (0)

Loading