Lifestyle

Devedesetih je bio najveća zvezda na Pinku: Pogledajte kako je završio Big Lale i u kakvom stanu živi sa porodicom (FOTO)

Dom Big Laleta izgleda vrlo luksuzno

Devedesetih je bio najveća zvezda na Pinku: Pogledajte kako je završio Big Lale i u kakvom stanu živi sa porodicom (FOTO)

Ata Images

Nakon što se penzionisao Lazar Antić poznatiji kao Big Lale povukao se sa javne scene. Dom Big Laleta postalo je udobrno penzionersko gnezdo mađioničara i njegove supruge Dušice u koji povremeno, sada kada su odrasli i imaju svoje živote, svraćaju sinovi.

Lale i Dušica imaju tri naslednika i izuzetno su ponosni na njih. Svaki je uspešan u svojoj profesiji i srećan, što je mađioničaru uvek bilo i najvažnije.

Pročitajte: Ceca POBESNELA na nastupu i u mikrofon rekla nešto što je šokiralo sve - Ovakvu njenu stranu do sada nismo videli, pogledajte snimak

Kao glava porodice učio ih je da osluškuju svoje instinke i prate svoje snove što je i on u njihovim godinama činio.

youtube printscreen

 

Sa svega 17 godina krenuo je da se bavio mađioničarksim poslom iako je završio za mesara, a ubrzo je dobio i nadima Big Lale.

youtube printscreen

 

Proslavio se kod nas, izgradio je i međunarodnu karijeru stoga ne čudi što je sebi mogao da priušti kuću o kakvoj mnogi samo mogu da sanjaju.

Dom Big Laleta prostrana je nekretnina dekorisana stilskim nameštajem.

Pročitajte: Srce ne zna za pravila - Ana Bekuta se VRATILA STAROJ LJUBAVI, pogledajte prve zajedničke snimke iz hotela u Opatiji

Zidovi su svetli, a nameštaj i draperije plavo-zelene boje. Bordure po zidvoima dodatno ističu umetničke slike, a saksije sa cvećem prostorije čine živopisnijim.

Mađioničar, kojeg mnogi poznaju zbog saradnje sa Minimaksom, otvorio je vrata svog doma ekipi RTS-a povodom emisije "Dođi na večeru", a tom prilikom predstavio je i svoja dva naslednika Iliju i Mladena.

youtube printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading