Celebrity News

Srce ne zna za pravila: Ana Bekuta se VRATILA STAROJ LJUBAVI, pogledajte prve zajedničke snimke iz hotela u Opatiji

Šuškalo se da je baš on bio bivša ljubav Ane Bekute

Srce ne zna za pravila: Ana Bekuta se VRATILA STAROJ LJUBAVI, pogledajte prve zajedničke snimke iz hotela u Opatiji

Ana Bekuta ovo leto provodi na moru, a poslednji snimak pevačice privukao je posebnu pažnju.Bivša ljubav Ane Bekute sa pevačicom se zadesila u hotelu u Opatiji, a vreme koje su zajedno proveli nezabroavno je.

Naime, godinama se šaputalo da je Saša Popović bivša ljubav Ane Bekute, te da su svojevremeno bili par. O ovome se ni Saša ni Ana nikada nisu oglasili, ali svoje višedecenijsko prijateljstvo i blizak odnos nikada nisu krili. 

Pročitajte: ZALJUBLJENA kao nikad pre - Ovo je muškarac koji je uspeo da osvoji srce Ane Bekute, pogledajte zajedničku fotografiju

Sada vreme provode u druženju u Opatiji, a kratak snimak koji kruži "TikTokom" oduševio je Anine fanove. Naime, Saša i Ana u jednom hotelu u Opatiji, rešili su da atmosferu podignu na viši nivo. Saša je zasvirao klavir prateći zanosni glas Ane Bekute, koja je za prisutne otpevala svoju pesmu "Manite se ljudi".

 

 

Podsetimo, Saša Popović i Suzana Jovanović u Opatiji imaju luksuznu nekretninu, pa je ovo destinacija koju posećuju svakog leta, dok im ovog leta društvo pravi Ana.

 

Komentari (0)

Loading