Lifestyle

Dom na reci Tanje Vojtehovski pred očima javnosti! Ispred kuće prostrano dvorište, a tek da joj vidite dnevni boravak i kuhinju (FOTO)

Dom Tanje Vojtehovski na selu ostvarenje je snova svakog prirodnjaka

Dom na reci Tanje Vojtehovski pred očima javnosti! Ispred kuće prostrano dvorište, a tek da joj vidite dnevni boravak i kuhinju (FOTO)

Veliku pažnju javnosti dom Tanje Vojtehovski na selu je svojevremeno privukao. Znatiželjna javnost želela je da zna čime je to bivša voditeljka zamenila luksuzni stan na Vračaru, a sve što se tada na njenom Instagramu moglo videti su temelji i prostrano dvorište, kao i prelepi pogled na reku

Nekoliko meseci kasnije dom Tanje Vojtehovski na selu potpuno je završen, a savetnica za lični razvoj nije mogla da izdrži i da tu lepotu ne podeli sa fanovima.

Instagram

 

Budući da je i enterijer do detalja opermila fotografisala je svoj kutak koji je brižljivo opremala tako da joj sve bude komotno i praktično.

Pročitajte: Garderober Tanje Vojtehovski konačno pred vama - Detalj u stanu koji je krila od svih, biće vam jasno i zašto (FOTO)

Na podu su pločice, u dnevnom boravku fotelje metalne konstrukcije sa dušecima, a u trpezariji ogroman sto punog drveta sa sličnim stolicama.

Instagram

 

Kod izlaza je sazidana velika peć za grejanje tokom hladnih dana, a primetno je da je Tanja već ugradila sve neophodne mehanizme, poput kablovske i interneta, kako bi neometano od kuće radila.

Nije više tajna da nekadašnja voditeljka neizmerno uživa u prirodi, najveći deo vremena kada je u kući na selu ona provodi napolju gde je smestila drvene ležaljke.

Instagram

 

U saloncu na Vračaru ostala je da živi njena mezimica Tijana Stevanov, koja je poput mame radoholik i voli televiziju.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading