Lifestyle

Dom na reci Tanje Vojtehovski pred očima javnosti! Ispred kuće prostrano dvorište, a tek da joj vidite dnevni boravak i kuhinju (FOTO)

Dom Tanje Vojtehovski na selu ostvarenje je snova svakog prirodnjaka

Dom na reci Tanje Vojtehovski pred očima javnosti! Ispred kuće prostrano dvorište, a tek da joj vidite dnevni boravak i kuhinju (FOTO)

Boško Karanović

Veliku pažnju javnosti dom Tanje Vojtehovski na selu je svojevremeno privukao. Znatiželjna javnost želela je da zna čime je to bivša voditeljka zamenila luksuzni stan na Vračaru, a sve što se tada na njenom Instagramu moglo videti su temelji i prostrano dvorište, kao i prelepi pogled na reku

Nekoliko meseci kasnije dom Tanje Vojtehovski na selu potpuno je završen, a savetnica za lični razvoj nije mogla da izdrži i da tu lepotu ne podeli sa fanovima.

Instagram

 

Budući da je i enterijer do detalja opermila fotografisala je svoj kutak koji je brižljivo opremala tako da joj sve bude komotno i praktično.

Pročitajte: Garderober Tanje Vojtehovski konačno pred vama - Detalj u stanu koji je krila od svih, biće vam jasno i zašto (FOTO)

Na podu su pločice, u dnevnom boravku fotelje metalne konstrukcije sa dušecima, a u trpezariji ogroman sto punog drveta sa sličnim stolicama.

Instagram

 

Kod izlaza je sazidana velika peć za grejanje tokom hladnih dana, a primetno je da je Tanja već ugradila sve neophodne mehanizme, poput kablovske i interneta, kako bi neometano od kuće radila.

Nije više tajna da nekadašnja voditeljka neizmerno uživa u prirodi, najveći deo vremena kada je u kući na selu ona provodi napolju gde je smestila drvene ležaljke.

Instagram

 

U saloncu na Vračaru ostala je da živi njena mezimica Tijana Stevanov, koja je poput mame radoholik i voli televiziju.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading