Lifestyle

Marina Ćosić ima najjednostavniji recept za pitu sa sirom! Toliko je ukusna da ćete je od sada samo ovako praviti (FOTO)

Recept Marine Ćosić oduševio dame

Marina Ćosić ima najjednostavniji recept za pitu sa sirom! Toliko je ukusna da ćete je od sada samo ovako praviti (FOTO)

Ovo je jednostavan i veoma praktičan recept Marine Ćosić za pitu sa sirom.

Često na "Instagramu" popularne glumice Marine Ćosić možemo videti detalje iz njene svakodnevnice, a osmeh koji sa lica ne skida pravi je pokazatelj koliko je ona srećna, zadovoljna i ispunjena žena koja uživa, kako u poslu tako i u porodičnom životu i roditeljstvu.

Instagram

 

 

Ono što joj takođe, po svemu sudeći, pričinjava veliko zadovoljstvo jeste kuvanje i spremanje raznih specijaliteta, pa sa svojim pratiocima često deli i iskustva na ovu temu, a ovog puta recept Marine Ćosić, posebno je obradovao pripadnice nežnijeg pola koje su na dnevnom nivou prezauzete brojnim obavezama.

Savremene mame i poslovne žene koje u kući nemaju pomoć, zbog manjka vremena sve češće su primorane da pribegavaju raznim trikovima u kulinarstvu, pa imajući u vidu da se brzinski sprema, recept Marine Ćosić za pitu sa sirom koju gotovo svi obožavaju da vide na trpezi, prikupio je brzinom svetlosti sjajne komentare.

Pročitajte: Recept Mirke Vasiljević za domaću pogaču - Domaćice, hvatajte beleške, ovo je idealno za velike porodice

Od sastojka vam je potreban sir koji gotovo uvek imate u frižideru, a Marina je, kako kaže, stavila sve što je imala od mlečnih proizvoda: tvrdi sir, meki sir, mladi sir, kiselu pavlaku, kao i  3 jaja, malo kisele vode i soli po ukusu. 

Za recept Marine Ćosić ona je koristila kore od heljde, a vaš je izbor da li ćete se odlučiti za iste.

- Samo je prva kora cela, ostale su iscepkane i umešane u smesu da upiju, a onda prelivene preko donje cele - napisala je Marina i postavila fotografiju detaljno opisujući korak po korak.

Instagram

 

 

Budući da gotova pita izgleda sjajno i veoma ukusno, mi smo isprobali ovaj recept Marine Ćosić i uverili se da je izvrsna, a nadamo se da će se i vama dopasti.

Komentari (0)

Loading