Moda

Cipele Gordane Šaulić su san svake žene: Pre nje ih nosila OVA poznata žena, savršene su za letnje proslave i mature (FOTO)

Cipele Gordane Šaulić svi komentarišu

Cipele Gordane Šaulić su san svake žene: Pre nje ih nosila OVA poznata žena, savršene su za letnje proslave i mature (FOTO)

Ata Images

Cipele Gordane Šaulić - san svake žene

Gordana Šaulić posetila je porodični dom svojih kumova Zorice Brunclik i Kemiša, povodom krštenja njihove unuke Milice. Tom prilikom udovica Šabana Šaulića ostavila je utisak na sve prisutne da izgleda bolje nego ikad.

Ata Images

 

Zavidna linija, široki osmeh i besprekoran stil krase Gordanu Šaulić. Savršena elegantna kombinacija, pažljivo odabrana za ovu priliku odmah zapada za oko, a posebno asesoari, koje je gospođa Šaulić pažljivo odabrala. Ipak, cipele Gordane Šaulić zvezda su ovog outfita. Plave salonke sa dekorativnom šnalom od kristala neodoljivo podsećaju na čuvene "Manolo Blahnik" cipele, kojima je Zverka zaprosio Keri Bredšo i koje su od tada postale san svake žene. Ukoliko je reč o ovom paru, Gordana Šaulić na nogama nosi cipele vredne gotovo 1000 eura.

Pročitajte: NASTAVILA SAM DALJE! Posle smrti muža PRVI PUT SREĆNA: Goca Šaulić priznaje ko joj je vratio osmeh na lice (VIDEO)

Ata Images

 

Cipele Gordane Šaulić apsolutni su modni hit i savršeno se uklapaju u odevnu kombinaciju koju je ovom prilikom odabrala. Elegantna salonka, ističe nogu i svakom outfitu daje dozu romantike.

Da li ste i vi već potražili repliku čuvenog para cipela, koje su savršen odabir za predstojeću sezonu venčanja?

Komentari (1)

Loading