Moda

Majka Novaka Đokovića održala modnu lekciju: Bež je njena boja, a ove ženske ravne cipele možete i vi da priuštite (FOTO)

Majka Novaka Đokovića privukla veliku pažnju

Majka Novaka Đokovića održala modnu lekciju: Bež je njena boja, a ove ženske ravne cipele možete i vi da priuštite (FOTO)

Kako je već svima dobro poznato, najbolji teniser sveta nakon neuspešno završenog Mastersa u Monte Karlu, prošle nedelje doputovao je u Bosnu gde učestvuje na turniru Srpska Open, a pored njegovog stručnog štaba na put je krenula i Noletova porodica. Kako bi mu pružio podršku, u Banjaluci ovih dana boravi i dr.Semir Osmanagić koji je tu priliku iskoristio i za predavanja kao i promociju svoje knjige, a budući da je on postao veliki prijatelj čitave porodice, majka Novaka Đokovića sa sinovima pojavila se na pomenutom događaju.

Naime, na predavanje o energetskim tajnama koje je osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" održao u hotelu "Bosna"u društvu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića došli su teniser, njegov brat i majka Novaka Đokovića koja je posebnu pažnju privukla svojim stajlingom.

Pročitajte: Za Dijanu Đoković mnogo više od modnog detalja - Ovo što Noletova majka nosi oko vrata krije VELIKU TAJNU (FOTO)

twitter printscreen

 

Za ovu priliku gospođa Đoković odlučila je da ponese nešto ležerniju varijantu, ali i te kako upečatljivu i nimalo dosadnu. Kombinacija boja koje je uklopila pun je pogodak mnogi se slažu, te smo tako na njoj videli svetlo braon pantalone klasičnog kroja, belu rolku preko koje je odenula prsluk u crnoj boji, a na noge je obula braon-bele patike. Od aksesoara ona je stavila samo sat, a veliku pažnju privukao je i detalj oko njenog vrata, veoma interesantna i upečatljiva marama.

Ako se odlučite za stajling u bezvremenskim tonovima, poput Dijaninog zasigurno ćete biti primećene, a prednost je i što je ovakav modni izbor veoma praktičan i može biti odlična ideja kako za posao, tako i za dnevne aktivnosti.

Komentari (0)

Loading