Lifestyle

Posne sarmice Srne Lango su kao iz najboljeg restorana: Irfan ih je obožavao (Foto)

Ishrana Srne Lango raznovrsna je

Posne sarmice Srne Lango su kao iz najboljeg restorana: Irfan ih je obožavao (Foto)

youtube printscreen

Ishrana Srne Lango sastoji se jednako iz zdravih i onih manje nutritivno bogatih namirnica, međutim kako nema problema sa kilažom glumica ne obraća pažnju na to.

Pročitajte: Srna Lango i Irfan Mensur na podijumu za igru u emotivnom zagrljaju…Pao je i poljubac- Prošlost se vratila na velika vrata

Sve voli da jede, sve voli da proba, a njeni sinovi Aleksa i Pavle, buduće snaje i bivši muževi slažu se da se odlično snalazi kraj šporeta te da je kuvarica za primer.

Instagram

 

Kako izgleda kada glumica kuva i iz čega se to sastoji ishrana Srne Lango šira javnost se mogla uveriti nedavno u emisiji Praktična žena gde je spremala sarmice od patlidžana.

Petar Đorđević

 

Dramska umetnica, doduše, pripremila je sarme za piletinom i pavlakom za kuvanje ali neretko ona sprema i one koje se jedu tokom posta, primer je u produžetku.  

Sastojci:

Patlidžan

Šargarepa

Beli luk

Peršun

So

Biber

Ulje

Sirće

Pročitajte:

Priprema: VENČANJE Srne Lango iz vedra neba- Glumica objavila fotografiju i šokirala i najbliže, pogledajte kako je LEPA MLADA (FOTO)

Patlidžane oljuštite, isecite na listove, posolite i ostavite da puste vodu. Prosušite ih i ispržite kratko na ulju, da budu rumeni. Stavite potom na papir da se dobro iscedi masnoća.

youtube printscreen

 

Šargarepu sitno narendajte, dodajte beli luk i sitno naseckan peršun. Posolite, pobiberite, pouljite i zakiselite po ukusu. Za sam kraj na patlidžane stavite fil i zarolajte kao sarmicu. 

Prijatno!

 

 

 

Komentari (0)

Loading