Celebrity News

VENČANJE Srne Lango iz vedra neba: Glumica objavila fotografiju i šokirala i najbliže, pogledajte kako je LEPA MLADA (FOTO)

Venčanje Srne Lango tema je medija

VENČANJE Srne Lango iz vedra neba: Glumica objavila fotografiju i šokirala i najbliže, pogledajte kako je LEPA MLADA (FOTO)

Kada se davnih godina dogodilo venčanje Srne Lango i Irfana Mensura svi tadašnji magazini pisali su i tome.

Istina, glumački par s javnošću nije želeo da podeli detalje svadbenog čina pa ni fotografije, ipak o svom odnosu rado su oboje kasnije govorili.

Pročitajte: Mladoženja u beloj košulji, ona lepa kao LUTKA: Srna Lango objavila fotografiju sa venčanja, čestitke pljušte (FOTO)

Glumica i glumac tada su po drugi put u životu stali na ludi kamen.

Instagram

Pre toga su bili u brakovima iz kojih svako od njih ima po jednog sina, a zajedno su dobili Pavla, koji se poput oca i majke danas bavi glumom i vrlo je uspešan.

Mnogo pre nego što je najmlađi Srnin i Irfanov naslednik obavestio roditelje da mu je gluma pasija oni su stavili tačku na svoj odnos, a od toga trena glumica kao zmija noge skriva svoj emotivni status.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Irfana Mensura? Srna Lango objavila prvu fotografiju sa SVOJIM DASOM, izgleda kao pravi muškarac iz snova

Pričala je Srna javno da navodno nema mnogo udvarača, ali sve i da ih ima ona to mnogo ne primećuje jer je ljubav više ne zanima.

Ako je suditi po njenom najnovijem postu mišljenje je promenila.

 

Boško Karanović

 

Naime, na Instagramu je objavila šalu u kojoj ponavlja reči Romkinje iz popularnog video klipa.

Pročitajte:Niko srećniji od sina Pavla! Tri decenije pošto se dogodilo venčanje Srne Lango i Irfana Mensura, zatim i razvod, par ponovo zajedno FOTO

- Farbam ja i kosu i šminkam se i oblačim se sve. Htela bih i da sa udam al me neće niko.

 

Instagram

 

 

Ovim potezom glumica je nasmejala brojne fanove, koji su ostali da se pitaju kakav bi to muškarac dana mogao da osvoji njeno srce i privoli je da ponovo izgovori sudbonosno da.

 

Komentari (0)

Loading