Lifestyle

Zategnuta ko struna, a sve zbog jednog napitka: Evo šta Emina konzumira pre doručka, a ima i posebnu tehniku tuširanja (FOTO)

Dnevna rutina Emine Jahović pred vama

Zategnuta ko struna, a sve zbog jednog napitka: Evo šta Emina konzumira pre doručka, a ima i posebnu tehniku tuširanja (FOTO)

Boško Karanović

Dnevna rutina Emine Jahović, iako je pop zvezda izuzetno zauzeta i gotovo da nema vremena za sebe, rigorozna je.

Mama dvojice sinova, Javuza i Jamana, uživa prvenstveno u treninzima, odlazak u teretanu dođe joj kao lek, a osećaj nakon vežbanja tvrdi da se ne može meriti ni sa jednim drugim.

Pročitajte: Posle Eminine izjave da bankarski službenik nije njena liga oglasio se Mustafa Sandal! Neće joj se dopasti (FOTO)

Redovni odlazak u salu za vežbanje u Emininom slučaju dao je fantastične rezultate, ali nije samo to dovelo do njenog besprekornog izgleda u petog deceniji.

 

 

Dnevna rutina Emine Jahović u velikoj meri odgovorna je za to što njeno lice sjaji, a na telu nema ni trunčicu sala. Jutros je ona tajnu svog dobrog izgleda podelila sa fanovima, a mi vam je prenosimo u celosti.

- Započnite dan jednim šumećim vitaminom C. Posle 20 minuta do pola sata, popijte sveže isceđen celerov sok sa jednim limunom, pola kašičice organske kurkume u prahu, pola kašičice organskog đumbira u prahu i jednom kašičicom maka pudera - napisala je Emina pa u produžetku dodala:

- U to sve stavite malo svežeg mlevenog bibera, ljute mlevene paprike i malo himalajske soli kako biste aktivirali i pojačali dejstvo napitka. Sve to promešajte i popijte.

 

 

- Ukoliko nemate celerov sok, počnite dan mlakom vodom i par kapi limuna, u to takođe možete staviti gorepomenute začine.

- Posle 20 minuta možete doručkovati ili popiti omiljenu kafu, ali bez šećera, a pogotovu mleka. Trudite se da kafu ne pijete s mlekom.

- Ako možete, tu kombinaciju izbegavajte u potpunosti. Ne zaboravite da se krećete. Svakog drugog dana poželjno je raditi sa težinama ili vežbe sa težinom vašeg tela uz smireno i koncentrisano istezanje mišića.

ata images, antonio ahel, printscreen You tube Habeleri tv100,

 

 

- Kardiovaskularni trening obavezno, a posle toga najmanje 20 minuta na biciklu, traci... U danima kad ne vežbate u teretani, pokušajte da odete 60 minuta u šetnju, po mogućstvu brzu, Ili 30-40 minuta trčanja, plivanja ili veslanja na spravi.

- Tuširajte se normalno, a nakon toga obavezno još minut-dva tuširanja hladnom vodom preko glave i celog tela. Praktikujte da tu naviku steknete pole svakog tuširanja.

- Hladna voda aktivira organizam, pomaže nervnim ćelijama da se oporave, podstiče cirkulaciju tela do te mere da kosa postane jača i sjajnija a koža zategnutija i lepša

Boško Karanović

 

- Tuširanje hladnom vodom na kraju svakog tuširanja, čak i noćnog, nešto je najlepše što sam otkrila i praktikujem u poslednjih godinu dana. Ukoliko imate saunu i steam room, obavezno praktikujte tu vrstu detoksa i znojenja kako biste izbacili toksine iz tela.

Pročitajte: Emina Jahović iskrena! Ne mogu da budem sa muškarcem koji radi u banci

- Ukoliko nemate saunu, provedite 20 minuta u kadi sa što toplijom vodom u koju ste ubacili neku finu kupku koja sadrži so. So ima neverovatna dejstva na telo, a pogotovu u čišćenju loše energije koju pokupite u toku dana. I naravno, posle toga obavezno tuširanje što hadnijom vodom kratko.

- I još jedan trik. Ukoliko nemate pristup ni sauni, ni kadi, obucite se i utoplite što je više moguće, uđite u auto uključite grejanje na maksimum i ostanite tu 15-20 minuta kako biste se preznojili.

Instagram/ Emina Jahović

 

- I naravno, tuširanje na kraju što hladnijom vodom. Eto malo saveta... Ima ih još mnogo, ali za početak ovo je moja najvažnija rutina.

 

Komentari (0)

Loading