Celebrity News

Emina Jahović iskrena: Ne mogu da budem sa muškarcem koji radi u banci

Emina Jahović brak kao instituciju izuzetno ceni

Emina Jahović iskrena: Ne mogu da budem sa muškarcem koji radi u banci

Ata Images

Emina Jahović brak je iskusila dva puta.

Jednom kao mlađa sa momkom iz svog mesta, što je potrajalo vrlo kratko, drugi put sa turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom kraj kojeg je provela deset godina.

Pročitajte: Emina Jahović o odnosu sa Mustafinom majkom i mešanju u brak

Sa njim je dobila i naslednike Jamana i Javuza koji izgledom podsećaju na oca, a duhom na ponosnu majku, koja o njihovim školskim uspesima i vaspitanju ne prestaje da govori.

 

 

Vrlo često Emina svoje sinove spominje i u intervjuima, ipak čini se da je novinari najviše pitaju o njenom emotivnom životu, novim ljubavima, partnerima, pa i razvodu od Mustafe, koji se dogodio još u novembru 2018. godine.

Kao neko ko je iskusio bračne obaveze, konflikte i kompromise pre izvesnog vremena našla se kao idealna sagovornica naše proslavljenje pevačice Goce Tržan.

 

 

Goca je Eminu, naime, ugostila u svojoj emisiji "Goca" na K1 televiziji.

Dve bivše žene, majke, dame prepune samopouzdanja, talentovane, maštovite, senzualne, govorile su na razne teme. Ipak ono što je javnosti zaparalo uši je kako Emina Jahović brak, uopšte ozbiljnu vezu dvoje ljudi, posmatra danas posle svega proživljenog.

 

 

Na pitanje veruje li da se suprotnosti privlače odgovorila je:

- Odakle to da se suprotnosti privlače. Ja ne znam ko to priča. Kombinacija je ok, ali suprotnosti to ne ide - počela je priču pevačica.

- Mislim žena kao umetnik, slobodna duša i tako to, a muškarac radi u banci. Oni ne mogu. Oni nemaju vreme spavanja u isto vreme, bioritam im je drugačiji i onda je to stvarno veliko mučenje - kazala je Emina, ne razmišljajući da će se dosta njih u ovoj kombinaciji prepoznati i demantovati je.

Ata Images

 

Jedna od umetnica koja više od decenije uživa u skladnom braku sa bankarskim stručnjakom je i glumica Nina Janković i izgleda da joj ništa ne fali.

Pročitajte: Ceca konačno prekinula ćutanje! Ovo su razlozi zbog kojih ne govori sa Mirom Škorić - Nek ne troši moje vreme (VIDEO)

Nina i njen suprug Mateja Dičić, inače brat glumice Tamare Dragičević, žive svoju bajku. Dopunjavaju se, podržavaju na svim nivoima i reklo bi se da im različiti odlasci u krevet, što bi pevačica rekla, drugačiji bioritam, nimalo ne smetaju niti utiču na njihov odnos.

 

 

Biće da se Emina prevarila, to jest prerano donela zaključak, što su mnogi shvatili kao ideju da bi i u trećem braku ona trebalo da se oproba kako bi joj neke stvari postale jasnije.

Komentari (0)

Loading