Iskusite čari odmora u luksuznom resortu - Doživite lepotu Istre
26/04/2024
5h
Odmor u luksuznom resortu od sada tokom cele godine
Autor: Sara Gajic | 05/05/2021
Jelovnik Cece Ražnatović – sve žene veoma zanima jer je zvezda godinama jedna od najzgodnijih na estradi.
Dolaskom sunčanog vremena sve pripadnice lepšeg pola su počele mnogo više pažnje da posvećuju svojoj kilaži i figuri koja uskoro treba da zasija punim sjajem jer - leto je iza ugla.
Kao i svaka druga žena Ceca Ražnatović je otkrila da nije oduvek bila zadovoljna svojim izgledom i da je imala problema sa kilogramima.
Kada je primetila da se ugojila 5 kilograma, rešila je da potpuno promeni svoj način ishrane i da se obrati stručnjaku.
- Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice - kaže Ceca.
Ona ističe da je bila ubeđena da se hrani zapravo, što nije bila istina.
- Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: "Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu", a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome.
Ceca je istakla da joj je na početku bilo veoma teško.
- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri-četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije.
Ceca otkriva da ponekad oseti potrebu za slatkišima, ali i za to ima rešenje.
- Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: "Od ponedeljka ću".
Osim što je promenila ishranu, pevačica je počela i da trenira.
Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični - otkrila je Ceca za “Kurir”.
Ovo je Cecin jelovnik koji vam sigurno može pomoći u smanjenju suvišnih kilograma:
Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom
Ručak:Orada i zelena salata
Večera: Potaž od bundeve
Trik savet: Ukoliko osetite glad, popijte čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.
Iskusite čari odmora u luksuznom resortu - Doživite lepotu Istre
26/04/2024
5h
Odmor u luksuznom resortu od sada tokom cele godine
Ko je izgubio opkladu? Evo koliko je to koštalo…
26/04/2024
8h
Više od decenije Džordž Kluni je ambasador brenda Nespresso, pionira kafe u kapsulama
Dekorišite jaja uz pomoć tetovaža! Vruća voda jedini je dodatak, sve je gotovo za tili čas (FOTO)
25/04/2024
1 dana
Tetoviranje jaja najednostavniji je vid dekorisanja
Isprobajte recept Nataše Pavlović i poslužite ukućanima prženice kakve dosad nisu probali
23/04/2024
3 dana
Prženice na tri načina po receptu Nataše Pavlović
Sin Viki Miljković napustio Srbiju, majčina podrška nije izostala
26/04/2024
2h
Sin Viki Miljković napustio Srbiju
Horoskop za 27. april: Strelčevima neophodan odmor, a šta očekuje Lavove i Vodolije
26/04/2024
51 min
Horoskop za 27. april 2024. godine
Muškarci mi ne prilaze: Kaća Grujić o braku - Svi pre Gobelje su bili nula
26/04/2024
8h
Kaća Grujić i Marko Gobeljić u braku su gotovo tri godine
Ovo je nečuveno! Danica Ristovski suočena sa devojkom Lazara Ristovskog, sin morao da reaguje
26/04/2024
3h
Danica Ristovski i Anica Lazić u zajedničkom projektu
Komentari (0)