Lifestyle

Krila da je bolesna: Da bi se rešila jakih lekova Dragana Mirković našla zdravo rešenje

Autor: | 31/05/2021

Bolest Dragane Mirković naterala je pevačicu da promeni svoj život iz korena, kako bi ojačala imunitet uvela je nove zdrave navike.

Krila da je bolesna: Da bi se rešila jakih lekova Dragana Mirković našla zdravo rešenje

Pre nekoliko godina Dragana Mirković je šokirala javnost saznanjem da je bolesna zbog lošeg rada štitne žlezde. Uvek nasmejana i vedra, krila je istinu da ima problema i da boluje od neizlečive bolesti.

Kako mediji prenose, ona pije veliku količinu jakih lekova kako bi držala bolest pod kontrolom, ali je rešila da tome stane na put i da na prirodan način pomogne sebi.

Pročitajte: Dragana Mirković prvi put ima ovu rođendansku želju

Folk zvezda je saznala da postoje prirodni suplementi koji mogu mnogo da joj pomognu i poboljšaju rad štitne žlezde.

– U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlezde – započinje izvor "Alo" i dodaje:

– Uz te suplemente Dragana mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada oseća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želzdom svede na minimum – završava izvor, a Dragana je ovako govorila o svom zdravstvenom problemu za koji veruje da ga je zaradila usled stresa:

Pročitajte: Nije mogla da odoli - Dragana Mirković podelila do sada neviđenu fotografiju

– Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala – izjavila je pevačica i dodala:

– Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je Dragana za "Skandal".

Komentari (0)

Loading