Lifestyle

Krila da je bolesna: Da bi se rešila jakih lekova Dragana Mirković našla zdravo rešenje

Bolest Dragane Mirković naterala je pevačicu da promeni svoj život iz korena, kako bi ojačala imunitet uvela je nove zdrave navike.

Krila da je bolesna: Da bi se rešila jakih lekova Dragana Mirković našla zdravo rešenje

Luka Šarac

Pre nekoliko godina Dragana Mirković je šokirala javnost saznanjem da je bolesna zbog lošeg rada štitne žlezde. Uvek nasmejana i vedra, krila je istinu da ima problema i da boluje od neizlečive bolesti.

Kako mediji prenose, ona pije veliku količinu jakih lekova kako bi držala bolest pod kontrolom, ali je rešila da tome stane na put i da na prirodan način pomogne sebi.

Pročitajte: Dragana Mirković prvi put ima ovu rođendansku želju

Folk zvezda je saznala da postoje prirodni suplementi koji mogu mnogo da joj pomognu i poboljšaju rad štitne žlezde.

– U pitanju su prirodni detoks suplementi koji vrše detoksikaciju organizma i koji umnogome pomažu i poboljšavaju rad štitne žlezde – započinje izvor "Alo" i dodaje:

– Uz te suplemente Dragana mora da menja i način ishrane, ali to njoj nije teško jer je inače na režimu budući da pazi na kilažu i svesna je da je zdrava ishrana najbolji lek protiv starenja. Ovaj novi režim će joj pomoći i u tome, a pospešiće i rad njene štitne žlezde. U svakom slučaju, Dragana se i sada oseća dobro, ali kako pazi na zdravlje, želi da učini sve što je moguće da joj bude još bolje i da problem sa štitnom želzdom svede na minimum – završava izvor, a Dragana je ovako govorila o svom zdravstvenom problemu za koji veruje da ga je zaradila usled stresa:

Pročitajte: Nije mogla da odoli - Dragana Mirković podelila do sada neviđenu fotografiju

– Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala – izjavila je pevačica i dodala:

– Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo – rekla je Dragana za "Skandal".

Komentari (0)

Loading