Celebrity News

Raskošna jelka do plafona: Ovako je Dragana Mirković uskrasila dvorac u Beču

Popularna pevačica i ove godina se sama potrudila oko dekorisanja doma za praznike...

Raskošna jelka do plafona: Ovako je Dragana Mirković uskrasila dvorac u Beču

Ata Images

Popularna folk zvezda Dragana Mirković i ove godine raskošno je ukrasila dom za praznike, a veliki akcenat stavila je na božićno drvce. 

Jelka koja je visoka oko dva metra pretežno je ukrašena crvenim detaljima, a veliku pažnju privukle su i lutke Deda Mraza kojie su poređane ispred prvog nivoa. 

Dragana Mirković i Toni Bjelić: Skladan par sa novim razlogom za veliko slavlje

Instagram screenshot

 

Osim toga, tu su i dekorativni pokloni koji su se savršeno stopili s celokupnom slikom koja podseća na najlepši božićni film. 

- I ovog puta bez dekoratera - napisala je Dragana koja je pokazala savršeno umeće dekorisanja.

Dragana Mirković ostala bez teksta kada joj je suprug Toni priredio ovo iznenađenje!

Instagram screenshot

 

Inače, Dragana je veliki ljubitelj zlatnih nijansi, pa je tako i jedna od najznačajnijih soba u njenom domu upravo u znaku ove boje. 

Trofejna soba bogata je mnogobrojnim nagradama i priznanjima kojima se Dragana svojevremeno pohvalila na svom „Instagram” profilu...

- Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Želela sam da ovo podelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što, zahvaljujući vama, nosim titulu najnagrađivanije pevačice. Hvala vam puno, volim vas - napisala je folk zvezda u opisu fotografija.

Dragana Mirković PRAVI MUZEJ U LUKSUZNOM DVORCU, evo šta će IZLOŽITI u posebnoj prostoriji

Luksuzni dvorac Ebenfurta nadomak Beča uređen je sa stilom. Osim raskoši i glamura koji je sastavni deo njene vile, Dragana veliki akcenat stavlja i na dragocene uspomene koje imaju posebno mesto u njenom domu.

Komentari (0)

Loading