Lifestyle

Dijeta Emine Jahović koju ćete obožavati: Strogo su joj zabranjene ove namirnice

Izgled Emine Jahović ostavlja bez daha gde god se pevačica rodom iz Novog Pazara pojavi, što je kako je sama jednom prilikom istakla, razultat napornih, redovnih treninga, ali i specifičnog režima ishrane.

Dijeta Emine Jahović koju ćete obožavati: Strogo su joj zabranjene ove namirnice

Budući da već neko vreme publiku intrigira tajna Emininog savršenog izgleda, atraktivna kantautorka odlučila je da delić svoje dijete, odnosno namirnica koje konzumira podeli na društvenim mrežama. Istovremeno ona je naglasila čega se odrekla, a na čemu najviše insistira.

Pročitajte: Dramatično suđenje Emine i Mustafe: Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

 

 

Iako je mama dva dečaka, koji obožavaju čokoladice, kokice i čipseve, potpuno je iz kuće izbacila šećere, grickalice, ugljenje hidrate u globalu.  U istom naletu odrekla se i alkohola, kao i kasne večere. Nezdrave namirnice, koje nas čine nadutima, teško su svarljive i doprinose uvećavanju masnih naslaga i kilograma, zamenila je salatama, voćem, svežim i termički obrađenim povrćem, mesom, dok umesto sokova najčešće pije običnu vodu, vodu sa limunom, pomorandžom, đumbirom ili čajeve.

 

 

U slikovitom postu na "Instagramu" Emina je naglasila da njen fizčki izgled u velikoj meri besprekornim čini i to što izbegava negativne ljude, već nastoji da je okruženima onima koji je vole.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading