Lifestyle

Prepolovila se! Dea Đurđević uz pomoć jednog saveta lekara izgubila 30 kilograma: Evo u čemu je tajna (FOTO)

Dijeta Dee Đurđević i borba da ponovo stane u svoj stari konfekcijski broj otpočeli su kada se posle nesreće voditeljka oporavila. Od 2019. kada se dogodila stravična nesreća, koja joj je promenila život, Dea se ugojila čak trideset kilograma, a tim lekara sastavio joj je jelovnik kako bi se izborila za svoj stari izgled.

Prepolovila se! Dea Đurđević uz pomoć jednog saveta lekara izgubila 30 kilograma: Evo u čemu je tajna (FOTO)

Dijeta Dee Đurđević sastavljena je u dogovoru sa lekarskim timom, a voditeljka koja od nesreće vodi bitku sa viškom kilograma, danas izgleda bolje nego ikad pre.

- Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim s veličinu i zadovoljna sam - kaže Dea za "Hit".

- Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata - otkrila je Dea tajnu svog uspeha.

Pročitajte: Fotografija dana - Dea Đurđević pokazala mamu, svi komentarišu samo jedno!

 

 

- Trojica doktora napravila su mi specijalni jelovnik, koga sam se pridržavala godinu i po dana. Posle saobraćajke sam se naglo ugojila, a kada sam počela zdravo da se hranim, krenuli su i kilogrami da se tope i ja sam se osećala sve bolje - priča i otkriva kako je izgledao njen režim ishrane.

- Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram - kaže Dea i otkriva da je suština u balansu.

 

 

Dijeta Dee Đurđević dala je još bolje rezultate uz trening

- Gubljenje kilograma je u početku išlo sporo, ali kad sam ušla u štos, sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete stalno sam bila gladna, ali sam se posle navikla - kaže voditeljka istakavši da joj je fizička aktivnost pomogla da izgubi višak kilograma.

- Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam... To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

Komentari (0)

Loading