Lifestyle

Kako izgubiti višak kilograma posle trudnoće? Bojana Ristivojević otkriva tajnu: Izgubila sam 15 kilograma za 2 i po meseca (FOTO)

Dijeta Bojane Ristivojević biće dijeta mnogih žena koje žele da postignu isti efekat i izgube suvišne kilograme nakon porođaja.

Kako izgubiti višak kilograma posle trudnoće? Bojana Ristivojević otkriva tajnu: Izgubila sam 15 kilograma za 2 i po meseca (FOTO)

Bojana Ristivojević pre dva i po meseca na svet je donela ćerku Mitru i nakon porođaja imala je sedamdeset jedan kilogram. Lepa voditeljka otkriva da je čim se oporavila od porođaja počela da vodi računa o ishrani i strpljivo čeka trenutak kada će moći ponovo da vežba.

Uporna i posvećena bila je sve dok nije izgubila petnaest kilograma za dva i po meseca:

- Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila - priča Bojana s osmehom, a otkriva i da se vratila u teretanu:

Pročitajte: Puno simbolike - Bojana Ristivojević otkrila prelepo ime ćerke i podelila prve fotografije iz dečje sobe (foto)

 

 

- Krenula sam u teretanu, ali ne idem redovno, već kada imam vremena. Pomalo vežbam. Trener kaže da treba još jače zbog toga što i dalje imam višak kilograma, ali ja sve radim postepeno jer mi tako prija.

Dijeta Bojane Ristivojević je sve što vam treba ukoliko želite da izgubite suvišne kilograme nakon porođaja, a voditeljka otkriva u čemu je tajna:

- Nisam imala neku posebnu dijetu, niti sam se konsultovala sa nutricionistom. Jedem često, ali pomalo, imam pet-šest obroka. Užina mi bude jabuka, badem, breskva... Ubrzala sam metabolizam, pa i ne mogu mnogo da se ugojim, već samo mršavim.

Pročitajte: Bojana Ristivojević otkrila da li planira venčanje - Ovo nam je prioritet

 

 

Dijeta Bojane Ristivojević - Primer jelovnika

Kako biste lakše sledili njen primer, Bojana je otkrila i kako izgleda njen meni tokom jednog dana:

Doručak: Muslim sa čija semenkama, banana, kivi, malo badema, malina, brusnica. Sve to prelijem vodom.

Ručak: U poslednje vreme stalno jedem supu sa knedlama i povrćem, to mi je omiljeno.

Večera: Meso i salata.

Savet plus: Izbacite mleko i zamenite ga jogurtom. Ne jedem ni hleb.

 

Komentari (0)

Loading