Lifestyle

Kako da ovog leta budete žena u top formi? Jelena Rozga otkriva tajnu besprekornog izgleda

Ishrana Jelene Rozge, kao i njeni saveti za zdrav život savršena su podloga da počnete sa pripremom za predstojeće leto

Kako da ovog leta budete žena u top formi? Jelena Rozga otkriva tajnu besprekornog izgleda

Jelena Rozga jedna je od najlepših žena u regionu, a o njenom savršenom izgledu godinama se priča. Ona otkriva da u poslednje vreme ne uspeva da se ugoji zbog problema koji ima sa štitastom žlezdom, ali da je ranije morala strogo da pazi na svoje životne navike kako bi očuvala dobar izgled.

- Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva - kaže pevačica i otkriva da su trening i pravilna ishrana sastavni deo njene rutine.

Ishrana Jelene Rozge bazira se na voću, povrću i ribi

- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje - kaže pevačica,a prenosti "Informer".

Ishrana Jelene Rozge zasniva se na jelovniku koji je izbalansiran:

Doručak: Omlet sa belancima, maslinama i mladim sirom

Ručak: supa, meso, salata

Večera: Riba i povrće

Sa druge strane Rozga ističe da bez treninga nema dobrog izgleda:

Pročitajte: Jelena Rozga progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se godinama bori - Pre nekoliko dana bilo je loše, ali se ne dam

 

 

- Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane "fit" i bude u dobroj kondiciji. Kada je počela pandemija koronavirusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje telo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitasta žlezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vežbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno.

 

Komentari (0)

Loading