Lifestyle

Smršajte uz dijetu Ane Bekute! Ovaj sistem daje proverene rezultate u kratkom roku: Pevačica se već prepolovila (FOTO)

Dijeta Ane Bekute već peti dan je na snazi

Smršajte uz dijetu Ane Bekute! Ovaj sistem daje proverene rezultate u kratkom roku: Pevačica se već prepolovila (FOTO)

Luka Šarac

Već neko vreme Ana Bekuta ima nameru da skine kilažu, ali kako puno radi do sada nije pronašla vremena da se tom segmentu života posveti. S novom sezonom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da bude disciplinovana, a u tome joj pomaže čitav tim stručnjaka, nutricionista, trenera... Dijeta Ane Bekute propisana je na osnovu konstitucije i analiza pevačice ali kada se uzme u obzir koje namirnice obuhvata veruje se da bi dala efekta i kod bilo koga drugoga.

Pročitajte: Trošna kućica na kraju sela - Pred vama je fotografija kuće u kojoj je odrasla Ana Bekuta, od pogleda na zidove slomiće vam se srce

Povrće, voće u osnovi su nove ishrane estradne umetnice koja je tako uredila da joj svakoga dana pet regulisanih obroka stiže na kućnu adresu na Vračaru - doručak, ručak, užina i večera.

Već peti dan dijeta Ane Bekute je na snazi, a kako joj do sada ide ona se pohvalila pratiocima na Instagramu.

Luka Šarac

 

Fotografisala je karticu sa obrocima, a mi vam prenosimo u celosti šta se na njoj sve našlo.

Za početak dana je tinktura od ulja origana sa plavom spirulinom. Zatim ide doručak koji se sastoji od kaše sa ovsenim pahuljicama, kokosovim mlekom, narandžom i crnom čokoladom. 

Pročitajte: Kuma Ane Bekute KONAČNO razvezala jezik - Vreme je da čujete istinu o TOJ ŽENI i kroz šta sam sve prošla zbog nje! (FOTO)

Za ručak petog dana dijete Ana je dobila potaž od povrća, ćufte od oslića sa brokolijem i vitaminsku salatau sa crnim susamom u jestivoj korpici od jabuke.

Užina je čokoladna smesa sa jestivim laticama ruže, a za večeru tikvice punjene povrćem od kinoe i badema.

instgram

 

Ovim tempom pevačica ima nameru za manje od tri meseca da skine preko 15 kilograma, nada se rezultatima i za sada je vrlo uporna.

Da li vam se dopada dijeta Ane Bekute? 

 

 

 

Komentari (0)

Loading