Lifestyle

Koliko miliona evra ovo košta? Zavirite u dupleks na Vračaru koji je Bekuti ostao posle Mrkine smrti, detalji će vas oduševiti (FOTO)

Dom Ane Bekute ostao je nepromenjen posle Mrkine smrti

Koliko miliona evra ovo košta? Zavirite u dupleks na Vračaru koji je Bekuti ostao posle Mrkine smrti, detalji će vas oduševiti (FOTO)

U samom centru Beograda, na Vračaru smešten je raskošan dom Ane Bekute. U stanu koji se vodi kao dupleks, ima ogromni dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, nekoliko spavaćih soba i čak dve terase, pevačica je dugi niz godina živela sa političarem, renovirala ga, dekorisala, pazarila svaki deo nameštaja, te joj navodno nije bilo svejedno kada se povela priča oko testamenta i raspodele Mrkine imovine.

Pročitajte: Ana Bekuta se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi u šoku (FOTO)

youtube printscreen

 

Zabolele su je spekulacije ne zbog toga što postoji mogućnost stan da izgubi, nego zato što ništa od navedenog nije istina. Naime, spornu nekretninu Ana je svojevremeno sama putem kredita pazarila, sama ga osmislila i opremila, što je davnih dana za medije i kazala, a upravo to što svi zanemaruju tu njenu izjavu i fokusiraju se na pomenute laži je najviše boli.

Pročitajte: Čizme Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste ikada poneli ovu boju? (FOTO)

youtube printscreen

 

Ana je neko ko je vrlo otvoren sa medijima, kod nje nema laži niti skrivenih namera, čemu svedoči i to što je svojevremeno jednoj televizijskoj ekipi dozvolila da je posete i naprave nekoliko kadrova u njenom i Mrkinom stanu

Dom Ane Bekute osvanuo je ubrzo na You tubeu, te su svi mogli videti kako njegova unutrašnjost izgleda. Pevačica je doduše ekipi dala samo da zavire u njen dnevni boravak, ali sasvim dovoljno se videlo. U dugačku prostoriju u koju se ulazi odmah sa vrata smešten je kauč, sa velikim televizorom, kao i trpezarijski sto sa stolicama.

Pročitajte: Ana Bekuta objavila čitulju, ali je nije potpisala sama: Najdraži moj, prošla je godina otkako je svet siromašniji za jednog tebe...

youtube printscreen

Iz njen se izlazi na dve velike terase, na kojima Ana gaji cveće.

Pročitajte: POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina: SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

youtube printscreen

 

S leve strane trpezarije ulazi se u deo sa spavaćim boravkom, gde je smeštena i pevačicina soba za sređivanje sa stolom za šminku i velikim ogledalom. Svi koji su ove kadrove imali prilike da pogledaju mogli su da zaključe koliko je Anina nekretnina lepa, a nametnula se i pretpostavka da dosta košta.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna: Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

youtube printscreen

 

Dom Ane Bekute dupleks je na poslednjem spratu najlepše beogradske opštine, sa kog se prostire nestvaran pogled što je pevačicu i navelo da ga bez mnogo reči pazari i tu provede dugi niz godina.

 

Komentari (0)

Loading