Lifestyle

Trošna kućica na kraju sela: Pred vama je fotografija kuće u kojoj je odrasla Ana Bekuta, od pogleda na zidove slomiće vam se srce

Ana Bekuta dom u Priboju lepo je uredila

Trošna kućica na kraju sela: Pred vama je fotografija kuće u kojoj je odrasla Ana Bekuta, od pogleda na zidove slomiće vam se srce

Ata Images

Ana Bekuta dom u Priboju pre par godina je potpuno renovirala.

U pitanju je prostrana kuća na sprat koju od radoznalih pogleda štiti drvena kapija.

Estradna umetnica porodični dom napustila je pre više od 35 godina i od tada ga tek povremeno obilazi. Ranije je dolazila da poseti roditelje i sestru a u poslednje vreme da poradi na uređenju roditeljskog doma koji ni približno ovako nije izgledalo dok je pevačica odrastala i školovala se.

Pročitajte: Kuma Ane Bekute KONAČNO razvezala jezik - Vreme je da čujete istinu o TOJ ŽENI i kroz šta sam sve prošla zbog nje! (FOTO)

Dosta je toga tokom godina tu menjano i dograđivano, ipak čim je postala punoletna Ana se zarad profesionalne sreće iselila. Napustila je svoju devojačku sobu i zaputila se u Beograd gde je ostala do dan-danas.

Printscreen Blic

 

U srpskoj prestonici se dobro skućila. Pazarila je pentahus na Vračaru uređen po poslednoj modi sa ogromnom terasom i pogledom na krovove i Hram Svetog Save.

U prostranom stanu do pre koju godinu živela je sa emotivnim izabranikom Milutinom Mrkonjićem, a već neko vreme, nakon što se on razboleo pa preminuo, sa njom su na toj adresi i unuci, sin i ćerka njenog jedinca Igora Polića.

Printscreen Blic

 

 

Sonja i Branko vole sa Anom svuda da putuju. Kada god im obaveze to dozvoljavaju obožavaju da sa njom idu i na nastupe a par puta su zajedno posetili i pevačicino rodno mesto i dom.

Poslednji snimci koje je napravio Blic za emisiju "Ali metar moga sel" svedoče da je Ana Bekuta dom u Priboju obojila u plavo, da je krov nov, a za pomenutu emisiju govorili su pevačicini školski drugovi i prijateljica sa folklora.

Pročitajte: POTRES u porodici Ane Bekute - Pevačica primorana da iznese pravu istinu o svojoj unuci Sonji

Svi su se složili da je potekla iz poštene porodice, da je od malih nogu bila prelepa, da je volela da peva, ali i da je jedno vreme igrala folklor.

Često se u poslednje vreme Ana priseća devojačkih dana, čak je nadavno i za svoj rođendan podelila crno-bele slike sa drugaricama koje je vraćaju u neko bezbrižno vreme.

Printscreen Blic

 

Upavo tako se oseća Ana Bekuta kada poseti svoj dom  u Pribojskoj banji, nažalost to su vrlo retki momenti.

Printscreen Blic

 

Komentari (1)

Loading
Nele

06:16 08.09.2023

Baba izgleda kao kad stavite kvasac u brasno pa nadode ...