Moda

Neprepoznatljiva! Nova modna kombinacija Ane NikolIć je tu! (foto)

Neprepoznatljiva! Nova modna kombinacija Ane NikolIć je tu! (foto)

Poznata pevačica koja je apsolutni rekorder u mršavljenju sada ne silazi ni sa top liste najbolje obučenih žena. Nova modna kombinacija Ane Nikolić apsolutni je hit prolećne i letnje sezone 2020.

Cvetni print koji se ovog proleća vratio na velika vrata, ponovo je zauzeo modni tron. Ana Nikolić prepoznala je ovaj divan trend, udahunvši mu sasvim jedan novi smisao.

Cvetni print koji daje novu dimenziji vašem garderoberu, zgodna pevačica ukombinovala je sa crnom kožnom jaknom, neprolaznim turbanom i crnim sandala. Istovremeno jednom nežnom damskom stilu udanula je "opasnu" notu.

NE PROPUSTITE:
Modni okršaj Ane Nikolić i Marijane Mateus: Glasajte kojoj bolje stoji ova seksi haljina (foto)

Modna kombinacija Ane Nikolić - Nežna i opasna u isto vreme!

Ove godine nosiće se modeli koje podsećaju na one kakve su nosile naše bake. Međutim, oni koji nisu ljubitelji otvorenijih modela haljine, moći će da pronađu za sebe nešto među onim sa golim leđima, asimetričnim delovima ili mini. Sigurno smo da ćete imati da odaberete nešto baš po vašem ukusu, piše portal Lepota i Zdravlje. 

Kada su haljine cvetnog dezena u pitanju, dobra stvar je što ih možete svakodnevno nositi. Uz sportske patike, čizmice do zgloba, cipele na štiklu, ili mokasine koje će apsolutni biti hit ove sezone. Takođe, zavisno od materijala i kroja one mogu da budu vaš izbor od događaja poputa svadbe do šetnje parkom. Izbor je vaš!

Budući da je Ana Nikolić oslabila više od pedeset kilograma posebnim režimom ishrane, pop diva ponovo može da obuče šta god poželi.

Od uskih haljina, preko kratkih šorsteva pa sve do ležernih haljina - za nju je više nema ograničenja.

Kako vam se dopada ova kombinacija?

NE PROPUSTITE:
Transformacije Ane Nikolić koje ćete pogledati dvaput! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 6, 2020 at 9:22am PDT

Ukoliko ste se ugojili u izolaciji, isprobajte Anin recept za mršavljanje!

Pravi recept, za koji možemo reći da je pun pogodak za skidanje kilograma, krije se u posebnom režimu ishrane koji je pevačica sprovela u svojoj svakodnevici. Ana Nikolić imala je jaku volju da pobedi predrasude i sve osude zbog fizičkog izgleda, u čemu ju je podržao i bivši suprug Rasta. 

Ana Nikolić sada sa ponosom pokazuje svoju novu liniju. Režim koji je sprovela veoma je jednostavan a ukoliko ste se ugojili u izolaciji, možete ga primeniti kako biste povratili svoju staru figuru.

– Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke – ispričala je Ana za dnevni list Blic.

NE PROPUSTITE:
Ana Nikolić posle svega priznala: Volela bih da sam ostala sa Rastom!

Još jedna dama koje skinula više od 40 kilograma. Adel je posle Ane apsolutni rekorder u mršavljenju! 

„Internet dijeta“, koju su kreirali i istraživali nutricionisti Ejdan Gogins i Glen Maten, postala je planetarno popularna kada je britanska pevačica Adel zahvaljujući njoj izgubila 44 kilograma za četiri meseca. Nekada punačka engleska zvezda doživela je fizičku transformaciju i potpuno je stesala figuru zahvaljujući sirtfud dijeti. Nedeljni raspored baziran je na ciklusima, a ishrana je veoma restriktivna kako kalorijski, tako i u pogledu namirnica.

Kod ove dijete najvažniji je kalorijski unos i namirnica koje ćete unositi tokom dana. Nema prejedanja, kasnih večera, gaziranih pića i opuštanja.

NE PROPUSTITE:
Anu Stanić uporedili sa Džej Lo zbog izuzetne figure u bikiniju (foto)

Dozvoljene namirnice u dijeti koju je koristila pevačica Adel 

Dijeta je bazirana na upotrebi namirnica koje podstiču proizvodnju enzima sirtuina. On utiče na metabolizam tako što pospešuje brže sagorevanje kalorija, a osim toga, štiti ćelije organizma i ublažava upalne procese.

Riba: losos, gambori

Povrće: celer, kelj, rukola, heljda, crveni luk, radič

Voće: urme, jabuke, borovnice, citrusi (pomorandže, mandarine, limun, grejpfrut…)

Masnoće: maslinovo ulje, orasi

Začini: peršun, kurkuma

Ostalo: crna čokolada sa 75 odsto kakaoa, zeleni čaj, crna kafa bez šećera, crno vino, mača čaj.

Efekte dijete, pozitivne i loše strane kao pročitajte OVDE!

Komentari (0)

Loading