Celebrity News

Ana Nikolić nikad mršavija, od seks bombe ni traga! (foto)

Ana Nikolić nikad mršavija, od seks bombe ni traga! (foto)

Ukoliko ste mislili da je njenoj transformaciji došao kraj, prevarili ste se. Ana Nikolić ponovo obara sve rekorde u skidanju kilograma! 

Poznata pevačica Ana Nikolić ponovo provocira javnost svojim transformacijama a ukoiliko nas oči ne varaju, Ana je mršavija nego na početku karijere kada je bila pojam za mnoge njene koleginice.

Osim što je, čini se, oslabila i više od 50 kilograma, pevačica se ne libi da pokaže s čim raspolaže. Danas u šetnji Beogradom pojavila u "mikro" zelenoj haljini, ali po propisu na sebi je imala i zaštitu od virusa - masku, rukavice i naočare. Kao poseban dodatak ovom autfitu, u ruci je nosila torbu "Bottega Veneta" čija je cena 2.200 evra.

Poznata pevačica je pre nekoliko nedelja gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je pred milionima gledalaca priznala da je imala neverovatnih 105 kilograma!. Zbog osuda javnosti da se previše ugojila rešila je svima da zapuši usta, a sada na njen izgled ostaju nemi oni koji su je glasno prozivali!

NE PROPUSTITE: Mnogi su pretrnuli kada su videli Anu Nikolić na venčanju Veljka i Bogdane! (foto)

Ana Nikolić

Ana Nikolić poseduje savršen recept za skidanje kilograma, isprobajte ga u izolaciji! 

Pravi recept, za koji možemo reći da je pun pogodak za skidanje kilograma, krije se u posebnom režimu ishrane koji je pevačica sprovela u svojoj svakodnevici. Ana Nikolić imala je jaku volju da pobedi predrasude i sve osude zbog fizičkog izgleda, u čemu ju je podržao i bivši suprug Rasta. 

Ana Nikolić sada sa ponosom pokazuje svoju novu liniju. Režim koji je sprovela veoma je jednostavan a u izolaciji, ukoliko pazite na ishranu, možete ga primeniti.

- Kako sam smršala? Tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem. Nije bilo lako skinuti jednu celu sebe, ali sve je stvar odluke – ispričala je Ana za dnevni list Blic.

NE PROPUSTITE: SAZNAJTE DETALJE OVE ULTIMATIVNE PARADAJZ DIJETE -  garantuje gubitak kilograma “očas posla”

Ana Nikolić

Ana je posle dužeg perioda tišine javno pričala o svom privatnom životu i svim problemima sa kojima se suočavala tokom razvoda

Ana Nikolić je u emisiji kod Ognjena Amidžića posle mnogo meseci javno je pričala o svom privatnom životu. Ona se tada dotakla svih tema o kojim je javnost mesecima unazad spekulisala i nagađala, pa je otvoreno priznala da je bila na dnu.

– Jesam bila na dnu u svakom smisli te reči. I u psihičkom, mentalnom i  fizičkom, ma u svakom u kom jedna žena može da bude. Ali, jednostavno onda pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada jednostavno nemaš tu mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti. Drugo, nemaš ti taj luksuz više. I treće, na kraju je proradio inat. Sedma sila me je uništavala, slikali su me u mojim najgorim fazama – iskreno je ispričala Ana Nikolić.

NE PROPUSTITE: Kim Kardašijan PRIZNAJE: Bila sam bolesno opsednuta izgledom i slavom!

Ana Nikolić

Komentari (0)

Loading