Moda

Opake lepotice u noćnom provodu: Glasajte za najbolji stajling (foto)

Opake lepotice u noćnom provodu: Glasajte za najbolji stajling (foto)

Opake lepotice u noćnom provodu ovog vikenda izgledale su sjajno. Svako u svom raspoloženju – neko je došao da uživa, a neko da nastupa. Noćni život koji nam je u proteklom periodu bio uskraćen konačno se vraća u normalu. Evo ko je pohrlio u prve redove prestoničkih noćnih klubova.

Opake lepotice - Glasajte za najbolji stajling! 

Ovog vikenda, mnoge poznate dame nastupale su u prestoničkim lokalima, a neke od njih zapažene su i kao gosti. Uživajući i s jednog i s drugog stanovišta, prelepe dame izgledale su sjajno.

Aleksandra Mladenović, Katarina Grujić, Tanja Savić i Edita Aradinović nastupale su ovog vikenda konačno nakon nekoliko meseci pauze. Uživajući u hitovima i vernoj publici, poznate dame blistale su na pozornicama u provokativnim i neobičnim stajlinzima.

Kaća Grujić odlučila se elegantnu roze haljinu, dok je Edita Aradinović oduševila autentičnim izdanjem. Aleksandra Mladenović istakla je svoju nežnu seksepilnu stranu mini haljinom , a Tanja Savić išla je na nepogrešivu kombinaciju.

NE PROPUSTITE: Lepota koja je zaludela predsednika: Male beauty tajne Merilin Monro!

Pored njih, beogradsku publiku zabravljala je i Ana Bebić kojoj je ovo prvo pojavljivanje nakon karantina i porođaja. Budući da se porodila na drugi dan Uskrsa, Ana Bebić procenila je da je vreme da stane pred publiku.

Izgleda savršeno budući da je sina rodila pre nepuna dva meseca.

– Porođaj je super brzo prošao, na čemu moram zahvaliti svim medicinskim radnicima iz porodilišta. Mada sam se porodila u vreme epidemije, moram priznati da ni u jednom momentu nisam istu osećala, svi su se postarali da se osećam ugodno i sigurno – rekla je za Ana Bebić za „Telegraf“.

NE PROPUSTITE: Ana Bebić Đolić: Ne mislim da je brak samo komad papira

Naravno, i dame iz grupe "Hurricane", opake lepotice Ivana, Sanja i Ksenija začinile su beogradski noćni život svojim seksepilom. Nastup je, kao i uvek bio bombastičan, a one su i te noći prenile izgledom.

Slično obučene pozirale su foto-reporterima, a od njihove lepote svima se vrtelo u glavi.

NE PROPUSTITE: Sve je prštalo: Seksi Jelena Karleuša izdominirala na nezapamćenom onlajn koncertu!

Opake lepotice u noćnom provodu - Andreana Čekić i Kaja Ostojić u izlasku sa jačim polovinama

Nakon što je pre nekoliko dana prvi put viđena sa fudbalerom Mateom Pavlovićem u javnosti, Kaja Ostojić je na nastup Tanje Savić stigla u pratnji svog šarmantnog dečka. Takođe, u noćnom provodu viđena je i Andreana Čekić sa svojim, već dobro poznatim verenikom.

Obe su pored svojih muškaraca izgledale srećno i zadovoljno, a za ovu priliku su se i spektakularno sredile.

Dok je Kaja blistala u casual izdanju, s visokim potpeticama, u džinsu i kožnoj jakni, Andreana Čekić se odlučila za klasiku.

Pogledajte kako su izgledale, a u našoj anketi ispod izaberite najbolje obučenu damu iz noćnog provoda.

NE PROPUSTITE: Sve šokirala ovim priznanjem! Nećete verovati šta je pevačica Kaja Ostojić uradila dečku!

Čiji stajling vam se najviše dopada? Glasajte za najbolji autfit!
  • Aleksandra Mladenović
  • Katarina Grujić
  • Edita Aradinović
  • Tanja Savić
  • Kaja Ostojić
  • Ana Bebić
  • Hurricane devojke
  • Andreana Čekić
447  · 447 
Glasajte RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading