Moda

Nepogrešiv stilski odabir: Miona Marković ponela boju, koja će biti hit ovog proleća

Stil Mione Marković važi za trenutno jedan od najatraktivnijih stilova na modnoj sceni. Snažna a ujedno ženstvena, poručuju kombinacije koje Miona nosi.

Nepogrešiv stilski odabir: Miona Marković ponela boju, koja će biti hit ovog proleća

Stil Mione Marković važi za jedan od najistančanijih. Mlada glumica u svojim odevnim kombinacijama neretko spaja nespojivo, pa "muževne" krojeve spaja sa elegantnim i klasičnim komadima. Njene odevne kombinacije šalju jasnu poruku - snažna, a ujedno ženstvena. Takva je nesumnjivo Miona, kao i žene koje igra pred kamerama.

Ipak, ako detaljno pogledate njen "Instagram" biće vam jasno da Miona ima i istančan osećaj za trend, pa u poslednje vreme najčešće nosi odevne kombinacije u boji, koja će nesumnjivo obeležiti proleće pred nama.

Pretraži: Miona Marković i Aleksandar Radojičić otkrivaju najveći modni greh suprotnog pola

 

 

Svetski stručnjaci iz oblasti mode najvaili su da će roze tonovi i ove sezone biti apsolutni hit, a Miona neretko nosi baš tu boju. Bilo da je reč o kaputu, haljini, ili odelu, Miona je raspoložena za sve nijanse roze boje.

 

 

Nedavno je istakla da kada je moda u pitanju, ne robuje trendovima, ipak, ne lepe stvari ne ostaje imuna.

- Podsvesno verovatno to činim, jer kad vidim nešto lepo na nekoj devojci, poželim da i ja imam isto. Nikada ne bih kupila nešto samo zbog trenda, već isključivo zato što mi se dopada - rekla je glumica za naš magazin.

Pročitajte: Miona Marković - Ako smatrate da je nešto bilo sudbinski, sami ste mu dali taj značaj

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading