Moda

Idealan za dane bez insipracije: Modni savet Tamare Kalinić, koji ćete usvojiti već danas (video)

Modni saveti Tamare Kalinić dragoceni su, barem kada je reč o sklapanju savršenog "outfita". Ipak, jedan od njih daje odgovor na dragoceno pitanje, koje mnoge žene skupo košta - Kako poneti jedan komad na dva potpuno različita načina?

Idealan za dane bez insipracije: Modni savet Tamare Kalinić, koji ćete usvojiti već danas (video)

Profimedia

Koliko puta vam se zapravo desilo da ne znate šta da obučete, a svaka odevna kombinacija izgleda vam kao nešto već viđeno? Ovo je problem sa kojim se većina žena sve češće susreće, a kako smo sve veće "žrtve" "fast fashion" trendova, novca za krpice, čini se nikad dosta.

Ipak, jedna od najpriznatijih svetskih, a svakako naša najuticajnija modna blogerka, Tamara Kalinić, jednim inspirativnim "Instagram" videom, pokazala je ženama širom sveta kako jedan komad mogu poneti na dva potpuno drugačija načina i to tako da im nikad ne bude dosadno.

Pročitajte: Tamara Kalinić otkriva za "Story" - U Parizu sam pronašla ljubav!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Naime, ona je inspirisala žene širom sveta da se više kreativno izražavaju kada je moda u pitanju, jer koliko god vam se činilo da ste izvukli sav potencijal iz jednog komada, on i te kako može da ponudi još mnogo toga.

Savet Tamare Kalinić, prati video, koji slikovito pokazuje da omiljeni par džinsa možete nositi i u dnevnim i u večernjim izdanjima, a da je poenta samo u tome, kako ćete ga iskombinovati.

Pročitajte: Blogerka Tamara Kalinić - Moj povratak u Pariz

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Sve što vam treba je da poznajete čime raspolažete u svom garderoberu, malo mašte, stila i za tren ćete nešto što ste već toliko puta nosili, poneti na jedan sasvim nov, drugačiji i "fashion" način.

Komentari (0)

Loading