Moda

Ležernost pre svega - Stil blogerke Zoranah koji ćete lako iskopirati

Stil Zorane Jovanović poznatije kao Zoranah se pomno prati jer modne komade koje ponese, nepogrešivo postaju hit sezone.

Ležernost pre svega - Stil blogerke Zoranah koji ćete lako iskopirati

Na otvaranju jednog luksuznog kozmetičkog salona u prestonici pojavile su se brojne poznate dame koje prate modne trendove i pažljivo izdvajaju stvari sa kojima će upotpuniti svoj stilski izraz.

Među njima je bila i poznata blogerka Zoranah koja se među zvanicama istakla svojom ležernošću.

Pročitajte: Zoranah bankrotirala? Zbog OVOGA mnogi misle da je u finansijskim problemima

Boško Karanović

 

„Oversized“ svetlo plava košulja koja izgleda kao da je pozajmila od svog dečka  u kombinaciji sa crnom mini suknjom sa dubokim strukom je idealna kombinacija i za svaki dan, kao i za večernji izlazak.

Bele patike doprinose da ceo stajling izgleda fantastično bez mnogo truda.

Da se suprotnosti privlače vidimo upravo na blogerki gde široko i jaslavo ide odlično sa uskom suknjicom.

Utisak kao da se niste mnogo pomučili ovo ovog autfita, daje vašoj pojavi spontanost koja ume da bude veoma privlačna. Sigurno ćete zablistati sa svojim izgledom ukoliko se odlučite za ovaj nonšalantan stil.

Pročitajte: Dunja, Sara Jo i Zoranah "savetuju" kako da svog partnera dovete do ludila za Dan zaljubljenih

Boško Karanović

 

Garantovano nešto slično ovome možete da ukombinujete kod kuće, tako što ćete iskoristiti stvari koje već imate u svom garderoberu.

Veliku košulju i usku kratku suknju ili šorc nije teško "iskopati" među stvarima na koje sve već i zaboravili da ih imate. Bez greške postižete „wow“ efekat kao Zoranah, koja nikoga na događaju nije ostavila ravnodušnim.

Komentari (0)

Loading