Moda

Ovo ne može svako! Jelena Karleuša do sada neviđenim izdanjem zapalila Instagram! Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Haljina Jelene Karleuše dokaz je da stil ne košta puno, te i da nije važno koji komad nosite već kako ga nosite. Mnogima će njeno najnovije izdanje biti inspiracija za letnje dane koji dolaze.

Ovo ne može svako! Jelena Karleuša do sada neviđenim izdanjem zapalila Instagram! Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i zahvaljujući njenoj veličanstvenoj pojavi i stajlingu - blicevi svih fotoaparata i pogledi prisutnih bili su upereni u nju.

Diva je još jednom pokazala svoje maestralne sposobnosti stilizovanja, te je oduševila odabirom kombinacije koju je obukla. Jelena je ponela mini svetlo zelenu haljinu, koja je otkrila njene noge, ramena i dekolte i stajala joj kao salivena. Bez mnogo muke pevačica je uklopila ovaj ekstavagantan komad sa torbom u istoj boji, koja je apsolutni trend ovog leta.

Pročitajte: Diva ponovo zapanjila na sudu - Ovim postupkom mnoge navela da se zapitaju samo jedno?

Mnogi bi znatiželjno zavirili u Jelenin ormar, jer je jasno da Diva poseduje luksuzne komade vrtoglave vrednosti, međutim nakon objave na društvenim mrežama komentariše se samo cena ove zelene haljine, koja je sve Jelenine pratioce iznenadila.

Naime, pevačica je ponela haljinu čija je cena svega 20 evra.

- Na meni nije uvek sve skupo i markirano. Trenutno na sebi imam haljinu koja košta nekih dvadesetak evra. Nemam ja problem sa tim. Bitnije mi je kako nešto stoji, a ne koliko košta - rekla je Jelena, prenosi "Kurir" .

Diva je još jednom pokazala svoju umerenost i skromnost te i kako izgledati šik sa malim budžetom, te može biti inspiracija mnogim ženama koje žele da izgledaju besprekorno i stilizovano kao Jelena.

Komentari (0)

Loading