Moda

ZALJUBIĆETE SE U OVE CIPELE: Jelena Rozga ponela najveći trend letnje sezone!

Stil Jelene Rozge dokaz je da "manje je više" , te da su nekada potrebni samo efektni asesoari koji će podići svaki look na viši nivo.

ZALJUBIĆETE SE U OVE CIPELE: Jelena Rozga ponela najveći trend letnje sezone!

Pevačica Jelena Rozga gde god da se pojavi pleni elegancijom i važi da jednu od najbolje stilizovanih žena na domaćoj sceni. Bilo da ponese kratku, svečanu haljinicu ili se pak odluči za svedeniji izgled, stil Jelene Rozge jednostavno ne prolazi neprimećeno.

Jelena je nedavno da svom "Instagramu" podelila fotografiju izdanja u kakvom je ređe viđamo. Ona je ponela kežual look koji je "začinila" na pravi način. Naime, stil Jelene Rozge za šetnju po Splitu sastojao se iz pantalona i topa od lana, pletene torbe i cipela koje su privukle najviše pažnje.

Pročitajte: VIŠE NEMA SUMNJE - OVO je novi dečko Jelene Rozge (FOTO)

 

 

Baš kao poput svetskih zvezda, Jelena je ponela cipele iz najnovije kolekcije modne kuće Valentino Garavani, upadljive baletanke u žutoj boji sa zlatnim nitnama karakterističnim za ovaj brend. Inače, ove cipele su "must have" ovog leta, a koštaju vrtoglavih 900 evra. Jelena nije žalila da da pravo malo bogatstvo za ovaj komad, koji zasigurno predstavlja trend broj u modnim krugovima.

Pevačicinim pratiocima se nesumnjivo dopao ovaj ležeran stajling, te su joj uputili mnoštvo komplimenata a lajkovi su pristizali u enormnom broju.

 

Komentari (1)

Loading
Noge kao čamci

07:29 19.07.2021

Meni su bzv. Vidim da i Ariana Mihailović ima takve crvene