Moda

WOW! Upečatljivi stajling Ivane Korab koji ćete želeti da ponesete u posebnoj prilici (FOTO)

Stil Ivane Korab oduševljava, a tek kada vidite ovu kombinaciju boja, poželećete da se odvažite, napustite svoju zonu komfora i budete najmodernija dama u okruženju.

WOW! Upečatljivi stajling Ivane Korab koji ćete želeti da ponesete u posebnoj prilici (FOTO)

Lepa, zgodna, mlada, a uz to i trendi, Ivana Korab svakom odevnom kombinacijom diktira novi modni trend. Poslednjom fotografijom Ivana je damama zadala ozbiljan zadatak. Naime, leto sa sobom nosi mnoštvo prilika za igru, bar kada je sklapanje savršenih outfita u pitanju. Sa druge strane, ove sezone, sve je u magiji boja, a Ivana Korab to zna.

Sklopiti dve jarke boje i to učiniti baš onako kako treba, ove sezone smatra se vrhuncem modne umetnosti, a stil Ivane Korab modnu umetnost oslikava na najbolji mogući način. Baš zbog toga, Ivana je i ovog puta nepogrešivo sklopila modnu kombinaciju rezervisanu za one najhrabrije.

Pročitajte: Prva fotografija sina Ivane Korab - Za preslatkog mališana odabrala neobično ime

 

 

Naime, ona je ovoga puta kombinovala jarko narandžastu i žutu nijansu i dobila savršen spoj. Zvezda njenog outfita definitivno su cipele, sa detaljem ruže na peti, koje su san svake devojke. A ništa manje pažnje nije privukla ni pencil suknja, koja je besprekorno istakla njene obline.

Zbog atraktivnosti outfita, manekenka se opredelila za svedenu šminku i frizuru, kao i za minimalistički nakit.

Kombinacija ovih boja predstavlja snažnu energiju žene koja ih nosi, i uz to, prisutne ne ostavlja ravnodušnim. Baš zbog toga, poželećete da što pre rekreirate ovaj inspirativni outfit Ivane Korab.

Komentari (0)

Loading