Moda

Modne lekcije Dragane Mićalović: Kako biti urbana princeza? (FOTO)

Stil Dragane Mićalović mogao bi se opisati kao sofisticiran, klasičan, a opet osvežen primesama urbanog, mladalačkog duha, kojim glumica zrači.

Modne lekcije Dragane Mićalović: Kako biti urbana princeza? (FOTO)

Dragana Mićalović važi za prefinjenu, vedru, mladu damu, koja svojim osmehom unese pozitivnu energiju gde god se pojavi. Osim osmeha, prefinjenom energijom odiše i Gagin stil i stav, a njene odevne kombinacije u poslednje vreme ostavljaju nas bez daha.

Povodom rođendana svoje drugarice Milice Pavlović, Gaga je poželela da se pojavi u posebnom izdanju i to joj je naravno pošlo za rukom. Svedena a opet atraktivna haljina, koja daje efekat venere, savršeno je pristajala glumici, a svoju odevnu kombinaciju ona je upotpunila srebrnim sandalama i torbicom u istoj nijansi.

Pročitajte: Dragani Mićalović je malo falilo da postane milionerka! Evo kog prebogatog muškarca je ludo volela, njegovog brata SVI ZNATE (FOTO)

Boško Karanović

 

Stil Dragane Mićalović ove večeri slao je jasnu poruku, u moru seksepila, ona je bila princeza. Urbana princeza, sa klas kikom, pomalo u rok fazonu, svedenim make up-om i klasičnom, skromnom, a opet tako efektnom haljinom, Dragana je pobrala najviše ocene modnih stručnjaka, koji su prokomentarisali da je mlada glumica bila jedna od najbolje odevenih dama na rođendanu Milice Pavlović.

Svedena u kalup klasičnog, malim iskoracima iz konvencionalnog "princess" stila Gaga je mladim devojkama pokazala, kako čak i danas mogu izgledati kao princeze, urbane, i besprekorno stilizovane.

 

Komentari (0)

Loading