Moda

Spoj luksuza i moći: Zavirite na modnu reviju Biljane Tipsarević (FOTO)

Revija Biljane Tipsarević u Portonovom zadivila je prisutne, a kreatorka je predstavila svoju novu kolekciju pod nazivom "Kroj luksuza", rezervisanu za dame koje moć nose na sebi i u sebi!

Spoj luksuza i moći: Zavirite na modnu reviju Biljane Tipsarević (FOTO)

Kolekcija pod nazivom Kroj luksuza inspirisana je mirisom Jadranskog mora propraćenim nesvakidašnjim luksuzom koji vaš svaki korak čini posebnim. Okružena prirodnim savršenstvom Crnogosrkog primorja čijem savršenstvu doprinosi lepota tvorevine ljudstkog uma i luke Portonovi, pravi je izvor kreativnosti i inspiracije.

Onda kada se najmanje nadate , kada sva čula uživaju u lepoti pogleda, dodira i mirisa, upravo tada se bude nove ideje. Sa željom da osećaj neprocenjivog užitka i zadovoljstva pretočim u lepotu koju ću podeliti sa drugima, napravila sam ovu kolekciju i posvećujem je svim damama koje znaju da cene spoj luksuza.  

Promo

 

Udahnite miris moći i osećajte se drugačije zahvaljujući kombinaciji jarkih boja, bogatsvu materijala i krojeva. 

Kada inspiracija proizilazi iz ambijenta i ugodne atmosfere velike su mogućnosti i zadovoljstvo je stvarati. Svaki pogled upućuje na novo promišljanje o obliku, teksturi i boji. Zaista pravi užitak za sve nas estete kao i one koji cene moćni trenutak bogatog pogleda na nesvakidašnje okruženje.

Promo

 

Kolekciju čine odevni komadi čiji su elementi u potpunosti u skladu sa ambijentom, jarke boje prirode od kojih dominiraju plava, narandzasta, žuta. Noćni sjaj Portonovi Marine koja oduzima dah, pretočen u sjaj niti koje oplemenjuju dominantni brokat korišćen u kolekciji. Kao i forma gradjevinskog raskoša koja pruža jedinstven ugodjaj, a inspiriše na stvaranje moćnih odela oštrih formi ali i lepršavih karnera i falti. 

Želim da se u mojoj kreaciji svaka dama oseća upravo onoliko moćno koliko je moćan pogled na ovaj spoj savršenosti, bilo da se nalazi ovde na primorju ili daleko od njega, jer dame koje prepoznaju moć nose je na sebi ali pre svega u sebi.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading