Moda

Jedva čekate da ih ponesete! Top 3 modna trenda za 2022. godinu

Modni trendovi za 2022. godinu mogu se, sa distance udobne mode koju je u fokus donela korona, konačno smatrati prvim korakom ka slobodi

Jedva čekate da ih ponesete! Top 3 modna trenda za 2022. godinu

U ovoj godini modna scena za sobom ostavlja komforne trenerke i ležerne džempere i u fokus donosi modnu slobodu, razigranost i inspiraciju. Modni trendovi za 2022. godinu obećavaju jarke boje, smele krojeve i samo pristojnu dozu svedenosti, rezervisanu za poslovne prilike.

U moru trendova koji će se nositi u godini pred nama, odabrali smo top 3 koje će svaka žena želeti da ponese.

Promo

 

 

1. Torbe svetlih boja

Torbe svetlih boja pojavile su se kao trend u 2021. godini, a svoju ekspanziju doživeće ove godine, kada će razigrani autfiti stupiti na modnu scenu. Svetle boje na asesoarima biće savršen kontrast jarkim bojama koje će 2022. biti u modnom fokusu.

Kada smo kod torbi i asesoara, važno je napomenuti da su to večni komadi, u koje treba ulagati pametno, a kako je sada u „Designer Outletu Croatia”  aktuelan winter sale sa popustima koji idu i do fenomenalnih 70%, možete ga posetiti i pronaći premium fashion komade po super cenama.

Promo

 

2. Jarke boje 

Jarke boje vodeći su modni trend u 2022. godini i ovoga puta one nisu rezervisane samo za tople dane. Zimu, kojoj se kraj još ne nazire pored svedenih boja, obeležiće nijanse zelene, crvene i narandžaste, dok će jarke boje pantalona i ostalih odevnih komada na proleće i leto posebno biti u fokusu.

Promo

 

3. Predimenzionirane jakne

Kako je zima još uvek aktuelno godišnje doba, zimski trendovi i modna inspiracija posebno su potrebni. Ove sezone izlazimo iz zimske zone komfora i pomeramo modne granice. Predimenzionirane jakne, sa printom, jarkih boja ili „oversized” bunde učiniće svaki autfit modernim, lepršavim i više šik.

Promo

 

Smele, ženstvene, inspirativne i trendi komade brendova „Patrizia Pepe”, „Hugo Boss”, „Ted Baker”, „Guess”, „Replay”, „Gant”, „Adidas”, „Armani Exchange” i mnogih drugih možete pronaći u „Designer Outletu Croatia”.

Posetite modno carstvo „Designer Outlet Croatia” jer je reč o premium fashion outletu koji objedinjuje 100 modnih i lifestyle brendova, koji su tokom cele godine na popustu od 30 do 70%.

Vreme je da spojite lepo i korisno, pozovete prijateljice, otputujete na ženski vikend u Zagreb i otisnete se u avanturu u „Designer Outletu Croatia” u kome je šoping iz snova zagarantovan!
O Designer Outletu Croatia: Smešten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 kvadratnih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tokom cele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia sa tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
 
 

Komentari (0)

Loading