Moda

Kada se pojavila svi su ostali bez daha! Zašto je haljina Blejk Lajvli najkomentarisanija toaleta ovogodišnje Met Gale? (FOTO)

Haljina Blejk Lajvli najkomentarisanija toaleta na ovogodišnjem Met Gala balu

Kada se pojavila svi su ostali bez daha! Zašto je haljina Blejk Lajvli najkomentarisanija toaleta ovogodišnje Met Gale? (FOTO)

Ove godine Met Gala održana je u noći između 2. i 3. maja, a brojne poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom. U Metropoliten muzej u Njujorku stigle su brojne holivudske zvezde odevene u skladu sa temom, karakterističnom za ovaj bal.

 

 

Naime, Met Gala svake godine ima i tematski dress code, a ove godine tema je glasila "In America: An Antology of fashion".

Pročitajte: Rajan Rejnolds napokon potvrdio da se Blejk PORODILA, a sada je otkrio i POL BEBE

 

 

Među brojnim spektakularnim, ali i toaletama koje nisu odgovorile na temu, izdvojila se bajkovita haljina Blejk Lajvli.

 

 

Prelepa glumica pojavila se u pratnji svog supruga Rajana Rejnoldsa, a njena haljina u rose gold tonovima prisutne je ostavila bez daha. Ako su na prvi pogled u ovoj haljini mnogi videli omaž zlatnom dobu Holivuda kada je moda u pitanju, grdno su se prevarili. Haljina Blejk Lajvli, otvaranjem šlepa menja boju u nijanse plave i zlatne, čime predstavlja spektakularnu kreaciju inspirisanu Kipom Slobode, koja je izašla iz ateljea Donatele Versaće.

 

 

Kao i godinama unazad, haljina Blejk Lajvli najkomentarisanija je toaleta na Met Gali, a ona je još jednom opravdano ponela titulu neprikosnovene kraljice crvenog tepiha, kada je ovaj događaj u pitanju.

 

 

Komentari (1)

Loading
Vlada Kovačević

16:13 03.05.2022

Prelepa žena! Nekako je čarobno ležerna i zavodljiva...prosto opijajuća....i haljina fenomenalno stoji uz njen osmeh!