Moda

Svečana haljina kao stvorena za maturu: Evo zašto ćete želeti da iskopirate stajling Nevene Božović (FOTO)

Stil Nevene Božović ,svakim novim javnim pojavljivanjem, sve je lepši....

Svečana haljina kao stvorena za maturu: Evo zašto ćete želeti da iskopirate stajling Nevene Božović (FOTO)

Stil Nevene Božović, mnogi su odavno prepoznali kao nenametljiv, elegantan i odmeren. Harizmatična pevačica u svakoj datoj prilici uspeva da oduševi domaću javnost, smelim kreacijama koje ponese i celokupan utisak koji ostavi na pripadnike oba pola je vrlo pozitivan.

Pročitajte: Koliko je zgodan i mi bismo ga krili od svih - Pogledajte EKSKLUZIVNE fotografije sa tajnog venčanja Nevene Božović i njenog bogatog muža

Boško Karanović

 

Svako njeno pojavljivanje u javnosti uspeva da prođe veoma zapaženo, a jednostavno Nevena ne ume da pogreši kada je u pitanju modni odabir. Nedavno, na jednom događaju, majka devojčice Anke, ponela je prekrasnu toaletu u boji kajsije i doslovno sve prisutne očarala.

Pročitajte: Život mlade mame i snaje - Nevena Božović prvi put o odnosu sa majkom svog muža

Boško Karanović

 

Mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njene modne kombinacije, koju je upotpunila savršeno stilizovanom, bujnom, plavom kosom i diskretnom šminkom.

Pročitajte: Vređala mi je inteligenciju, zbog jedne stvari koju mi je uradila sam ostala šokirana! Sara konačno progovorila o svađi sa Nevenom

Boško Karanović

 

Isprva svi su primetili da je napravila kontrast boja karmina i haljine, što ne čudi, jer kada god reskira, Nevena uspeva da pobere sve simpatije prisutnih. 

Kako se vama dopada ovo svečano izdanje Nevene Božović?

Komentari (0)

Loading