Celebrity News

Koliko je zgodan i mi bismo ga krili od svih: Pogledajte EKSKLUZIVNE fotografije sa tajnog venčanja Nevene Božović i njenog bogatog muža

Svadba Nevene Božović odigala se pod velom tajne

Koliko je zgodan i mi bismo ga krili od svih: Pogledajte EKSKLUZIVNE fotografije sa tajnog venčanja Nevene Božović i njenog bogatog muža

Veliku pažnju 2019. godine privukla je svadba Nevene Božović, nažalost, mlada pop zvezda nije dozvolila da bude medijski propraćena. Nekoliko dana, po svršetku venčanja, kada su se utisci slegli, sama je objavila nekoliko fotografija na "Instagram" profil, ali čak i tada potrudila se da sakrije lik svog izabranika pilota Nikole Ivanovića.

Pročitajte: Život mlade mame i snaje: Nevena Božović prvi put o odnosu sa majkom svog muža

Privatna Arhiva

 

Tri godine je prošlo od kako je Nevena sa pilotom stala na ludi kamen, a obeleživši nedavno godišnjicu skladnog braka ona je sa pratiocima podelila fotografiju koju je strogo do sada skrivala. Slika odaje ono što su svi želeli da znaju, a to je kako zaista izgleda Nikola, čija pojavljivanja su do sada uključivala naočare na licu, koje su skrivale njegov pogled. Ako se uzme u obzir da se u očima vidi sve, pevačicina publika konačno je mogla da prosudi da li je ona dobar emotivni izbor napravila.

Pročitajte: Modni okršaj o kome se priča: Severina i Nevena Božović ponele vodeći trend ovog proleća! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Na osnovu ove slike još jedna stvar se mogla saznati a to je da je pevačica u toku slavlja promenila venčanicu i obukla belu čipkanu haljinu sa spuštenim ramenima.

Pročitajte: Da li biste i vi u ovome došli na gala događaj? Nevena Božović ponovo u centru pažnje (foto)

Privatna Arhiva

 

Svadba Nevene Božović organizovana je za blizak krug ljudi i prijatelja, a o tome da je bila dobro osmišljena i imala odličan muzički program, za koji su bile zaslužene "Frajle", pričalo se mesecima posle.

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja

08:35 25.04.2022

Čovek je skroz OK. Nije Bred Pit, ali ako je njima lepo, to je najbitnije.