Moda

Kombinezon Sanje Marinković je savršen izbor za leto, ovo je idealan način da se nosi senf boja (FOTO)

Izgled Sanje Marinković uvek je besprekoran, a sve zbog toga što voditeljka izuzetno brine o zdravlju i vitalnosti svog tela, ali i modnom izražaju

Kombinezon Sanje Marinković je savršen izbor za leto, ovo je idealan način da se nosi senf boja (FOTO)

Navika je postala Sanji Marinković i njenoj sestri Aleksandri da u maju, baš na isti datum posete Španiju. Klima, ljudi, muzika, jezik, fijesta i sijesta, muzeji, galerije... sve je to izuzetno privlačno voditeljki, koja se iz godine u godinu vraća u Madrid i u Barselonu.Tvrdi da su joj putovanja lek za dušu, za telo, s druge strane, ona koristi svima dobro poznate žestoke treninge Marije Savić, dok sve to kasnije voli da lepo upakuje stilizovanom modom kombinacijom. Izgled Sanje Marinković gde god da se pojavi dolazi do izražaja i nešto je što prvo upada u oko posmatrača.

Pročitajte: NAPUŠTAM GA, GOTOVO JE: Sanja Marinković donela odluku koja je šokirala sina Strahinju i celu porodicu (FOTO)

 

 

Voditeljka emisije "Magazin In" vrlo često rizikuje sa bojama, tkaninama, trendovima i nekako se uvek ispostavi da to ume dobro da uklopi i što je najvažnije da iznese. Za kratki izlet po ulicama Madrida sa sestrom, ona je pripremila nekoliko odevnih kombinacija, od kojih se izdvojio žuti kombinezon, koji naprosto ostavlja bez daha. Krojači i dizajneri bolje bi objasnili šta je to kod tog komada odeće tako jedinstveno, dok običan svet može samo da zaključi da deluje vrlo glamurozno, skupoceno, a opet i dovoljno jednostavno za šetnju i posetu muzejima. Uz predivni kombinezon Sanja je ponela sandale boje mesa sa srednje visokom potpeticom i tašnicu iste nijanse, koja košta kao dve i po prosečne srpske plate.

Pročitajte: Istina je, VRATIO SE U NJEN ŽIVOT! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti! (FOTO)

Instagram

 

Izgled Sanje Marinković, kao i nepogrešiv smisao za modu, nešto je čime voditeljka može da se pohvali, stoga mnoge dame, ali i devojke rado se ugledaju na nju.

 

Komentari (0)

Loading