Celebrity News

NAPUŠTAM GA, GOTOVO JE: Sanja Marinković donela odluku koja je šokirala sina Strahinju i celu porodicu (FOTO)

Mera sreće Sanje Marinković, ne razlikuje se mnogo od mere sreće drugih žena, samo što voditeljka emisije "Magazin In" ima dovoljno hrabrosti da svoju sreću zgrabi, pa makar to značilo da je došlo vreme da potpuno napusti rodni grad

NAPUŠTAM GA, GOTOVO JE: Sanja Marinković donela odluku koja je šokirala sina Strahinju i celu porodicu (FOTO)

Mera sreće Sanje Marinković, već i vrapci na grani to znaju, su prijatelji, porodica, njen sin Strahinja, ali i egzotična putovanja kojima se prepušta kada god joj obaveze dozvoljavaju. Gotovo da ne prođe mesec u godini, a da Sanja ne pakuje kofere, dok uporedo razmišlja koja je sledeća destinacija koju će po povratku posetiti,  a sve sa ciljem da napuni baterije i vrati elan svom, profesionalnim obavezama, namučenom organizmu.

Pročitajte: Vesna Dedić konačno otkrila razlog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković: Praštala sam svašta, ali jednu stvar nisam mogla

 

 

S prilikom da obiđe gotovo ceo svet harizmatična voditeljka stekla je mogućnost da uporedi naš i stil života u inostranstvu, a ispostavilo se da statistički podaci nisu baš uvek na našoj strani. Neko vreme ona je živela u Londonu, tamo je i radila, svake godine obavezno voli da poseti sestru u Španiji i otputuje bar dva puta godišnje u Dubai, a sve to pomoglo joj je da stekle i lični utisak da je Beograd, "prljav i težak", što je podelila i sa svojim pratiocima  na "Instagramu" uz pomalo preteću poruku.

- Ako Beograd nastavi da bude ovako prljav i težak, ja odoh u šumu - napisala je voditeljka, a vreme će pokazati da li će ove pretnje i ostvariti.

Pročitajte: Istina je, VRATIO SE U NJEN ŽIVOT! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading