Moda

Bezvremenski komad! Jelena Karleuša posle 10 godina ponela iste cipele, pogledajte kako ih je kombinovala tada i sada (FOTO)

Cipele Jelene Karleuše nikada neće izaći iz mode...

Bezvremenski komad! Jelena Karleuša posle 10 godina ponela iste cipele, pogledajte kako ih je kombinovala tada i sada (FOTO)

Cipele Jelene Karleuše, neretko budu tema javnosti. Poznato je da pop diva u svom garderoberu ima bogatu selekciju najprestižnijih brendova, a njen cipelarnik san je svake žene. Stiče se utisak da većinu stvarni nije uspela da ponese dvaput, ali kada je jedan par obuće u pitanju, Jelena je prosto iznenadila obuvši ga opet.

Cipele Jelene Karleuše iz 2012. godine

Bilo da se pojavi na nekom javnom događaju ili objavi svoju modnu kombinaciju na društvenim mrežama, pevačica uvek bude zapažena i neretko svetski mediji bruje o njenim odevnim predmetima. Tako je njena publika, ili makar oni sa "oštrim okom" , zapazila da je isti par obuće, koji je nosila u spotu za mega hit "Krimi rad" , nedavno opet ponela.

Pročitajte: Ekscentrična na mamu - Asesoar Nike Tošić je GLAVNA TEMA, pogledajte šta sada ima u svom garderoberu (VIDEO)

Youtube Screenshot

 

Efektne vrtoglave potpetice sa nitnama i platformom još uvek su u modi, a sudeći po tome da imaju crveni đon, verovatno ih potpisuje francuski dizajner Christian Louboutin, kojeg Jelena obožava. Njen stil neretko biva ocenjen kao najbolji na estradi, a ovaj papreno skup par obuće zauzima specijalno mesto u njenom ormaru.

Pročitajte: Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila - Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

 

 

Komentari ispod objave na kojoj ih nosi nisu prestajali da se nižu, a pratioci nisu znali gde pre da gledaju - da li su outift, ili u njeno perfektno izvajano telo.

Pročitajte: Fotografija sve govori - Dok Duško Tošić spava u hotelu, njegovo mesto u Jeleninom krevetu ZAUZEO JE ON

Youtube Screenshot

 

Da li biste vi nosili ovaj par cipela iz 2012. godine?

Komentari (0)

Loading