Moda

Da li je dva puta razmislila pre nego što ih je kupila? Papuče Marije Karan pokrenule debatu na društvenim mrežama, kakav je vaš stav (FOTO)

Izgled Marije Karan nakon razvoda drastično je korigovan

Da li je dva puta razmislila pre nego što ih je kupila? Papuče Marije Karan pokrenule debatu na društvenim mrežama, kakav je vaš stav (FOTO)

Pošto se razvela od producenta Džoela Lubina, Marija Karan vratila se u rodni grad, a po svoj prilici i samoj sebi. Dok je živela u Los Anđelesu eksperimentisala je s raznim brendovima i trendovima, koji nisu uvek odgovarali njenom senzibilitetu, dok se sada fokusirala isključivo na ono što joj najbolje stoji i u čemu beskrajno uživa. Izgled, tačnije stajling Marije Karan mnogi nazivaju besprekornim, iako je činjenica da glumica vrlo često ume da pogreši, što je možda bio slučaj i pre par dana.

Pročitajte: Sinčić je uspeo ono što niko nije: Marija Karan i bivši muž ušli u novo poglavlje života

Guliver Getty Images

 

Naime, zvezda filmova "Kad porastem biću Kengur", "Četvrti čovek", "Sedam i po" uz letnju belu haljinu obula je papuče na platformu, crne sa belim tufnicama, što je izazvalo brojne pozitivne i negativne komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni tvrdili da su papuče izuzetno lepe te da ih vraćaju u neka davna vremena devetesetih, kada su se takvi džonovi najviše nosili, bilo je i onih koji su istakli da je glumica ovoga puta zaista napravila loš izbor obuće.

Pročitajte: Marija Karan se vratila nasilnom dečku, porodica šokirana njenom odlukom

Instagram

 

Izgled Marije Karan podelio je javnost, ipak čini se da glumica za to ne mari i najvažnije joj je da su komadi koje bira udobni i da se u njima oseća ženstveno.

Komentari (0)

Loading