Moda

Elegancija koju obožavamo

Kako postići besprekoran stil koji uvek ostavlja bez daha?

Elegancija koju obožavamo

Nije teška misija postići besprekoran stil koji uvek ostavalja bez daha. Potrebno je pratiti sebe, brižljivo odabrati odevnu kombinaciju i za kraj je upotpuniti malim, ali efektnim komadima nakita. To mogu biti minđuše, efektan prsten, a što da ne – i sat. 

Znamo da pametni satovi donose pregršt funkcija i često očekujemo da izgledaju kao klasičan sportski sat. Ipak elegancija može ići ruku pod ruku sa ovim uređajima, a primer je Huawei Watch GT 3 Pro. Ovo je sat zahvaljujući kome će svaka žena biti primećena i zapamćena. On vam dodatno olakšava obavljanje dnevnih obaveza i uživanje u omiljenim aktivnostima. 

Promo

 

Mogućnosti ovog sata ne zadržavaju se na uvidu u vreme. On vam omogućava i uvid u rezultate vaših treninga, a jedna od zanimljivosti ovog sata je to što kreira personalizovane planove treninga trčanja, koji su dizajnirani u skladu sa ličnim podacima, istorijatu aktivnosti i ciljevima koje imate za naredni period.

Važni zdravstveni pokazatelji su nešto što je posebno korisno. Profesionalni zdravstveni saveti pomažu vam da dodatno povedete računa o svom zdravlju, mereći otkucaje srca, zasićenosti krvi kiseonikom, kvaliteta spavanja, nivo stresa i sl. Ono što ovaj sat dodatno nudi jeste mogućnost postavljanja podsetnika za dnevni unos vode, rano spavanje i sl.

Promo

 

Tajna dizajna Huawei Watch GT 3 Pro je u odabiru materijala, ali i u udobnosti. Prijanjajući uz ruku, sat efikasno meri važne parametre (čak i temperaturu kože), a ujedno predstavlja detalj koji će se uklopiti uz sve najpopularnije boje ovog leta i dodatno ih istaći. Svaki od ovih  satova je kvalitetan i lagan, a definitivno moderan i uklopiv uz svaku vašu odevnu kombinaciju.

 

Komentari (0)

Loading