Moda

Letnja haljina Slobode MIćalović za šetnju plažom će vas raspametiti: Jedan SKUPOCENI DETALJ posebno privlači pažnju (FOTO)

Stajling Slobode Mićalović uglavnom je sveden i jednostavan

Letnja haljina Slobode MIćalović za šetnju plažom će vas raspametiti:  Jedan SKUPOCENI DETALJ posebno privlači pažnju (FOTO)

Godinama unazad stajling Slobode Mićalović se ne menja. Više manje pri odevanju glumica koristi jednobojne, jednostavne komade koji se ni po čemu ne ističu i gotovo retko kada, upravo iz tog razloga, pravi modne greške. 

Pročitajte: Da je naš tata živ da ovo vidi... Sloboda Mićalović objavila NAJLEPŠE VESTI o sestri Dragani, svi čestitaju (FOTO)

 

 

Bilo da se oblači za potrebe emisije, pozorišne ili bioskopske premijere dramska umetnica bira vanvremensku garderobu, malo širu garderobu, koja je na modnim pistama aktuelna danas, kao što je bila pre deset, petnaest godina. Crna, bela, bež, siva nijanse su koje preferira i retko kada ona eksperimentiše.

Pročitajte: BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

 

 

Tokom letnje modne sezone mnoge dame izlaze iz svoje zone komfora, isprobavajući nešto novo, čime se nedavno povela i Sloboda koja je za šetnju po crnogorskom primorju ponela dugu, na pruge crno-belu haljinu pripijenu uz telo. Haljina ocrtava obline dramske umetnice, a jasno se vidi i da je od sunca dobila kestenastiji ten. 

Pročitajte: Dobar izgled ne pada s neba: Sloboda Mićalović otkrila svoj režim ishrane

 

 

Ono što su mnogi prevashodno primetili jeste skupoceni sat na njenoj ruci, pa i osmeh na Slobodinom licu, koji je verujemo rezultat profesionalne pauze, koja je usledila nakon višemesečnog iscrpnog rada. Glumica igra u pozorištu, dok uporedo snima nekoliko projekata.

Stajling Slobode Mićalović, iako smeran i jednostavan, uvek privlači pažnju.

 

Komentari (0)

Loading